Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Huipputekijät duuniin

Yrityspalvelut

Onko yrityksellesi tulossa pikkujoulut tai koulutuspäivä? Duunin Tekijöiden huipputiimi vastaa tarvittaessa vaikka koko kaupan toiminnasta, Topi Nivamo lupaa.

Duunin Tekijät on alkuvuodesta 2019 perustettu, nopeasti kasvava henkilöstövuokrausyritys. Yrittäjä Topi Nivamolla on takanaan yli 20 vuotta kokemusta kaupan alalta, joten hän tietää, mitä työntekijöiltä vaaditaan.
– Välitämme Pohjois-Savon alueella työntekijöitä pääasiassa päivittäistavarakauppoihin, mutta myös muihin asiakaspalveluyrityksiin. Yritysten tilanteet muuttuvat usein nopeasti ja pyrimme vastaamaan näihin muuttuviin henkilöstötarpeisiin, hän kertoo.

Hyville tyypeille töitä!

Duunin Tekijät etsivät uusia huipputyöntekijöitä jatkuvasti. Tällä hetkellä yritys työllistää parikymmentä henkilöä ja määrä kasvaa koko ajan.
Erityisesti opiskelijoilla on nyt hieno mahdollisuus päästä kiinni työelämään ja työskennellä joustavasti opintojen yhteydessä.
Duunin Tekijät tukee junioritoimintaa aktiivisesti työllistämällä nuoria.
– Jos olet iloinen, asiakaspalveluhenkinen ja joustava huipputyyppi, haluamme tarjota sinulle töitä silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Ota yhteyttä sähköpostilla.

p
Duunin Tekijät Oy

Topi Nivamo puh. 044 557 1458
toivo.nivamo@duunintekijat.fi
www.duunintekijat.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.