Valikko Sulje

Huolettomia ajoja huolletulla autolla

AD-Autokorjaamoketjun yrityksenä huollamme ja korjaamme tavanomaiset automallit sekä hybridi- ja sähköautot, Tomi Tuononen, Teijo Hyttinen ja Tatu Väistö kertovat.

Henkilöauto kannattaa huollattaa hyvin viimeistään ennen kesälomamatkoja, ja samalla voidaan tehdä myös ilmastointihuolto. AD-Autokorjaamoketjuun kuuluva Savon Rengas huoltaa ja korjaa osaavasti sekä perinteiset automallit että hybridi- ja sähköautot.
Yritys huoltaa ja korjaa autot merkistä tai iästä riippumatta. Vankan asiantuntemuksen voimin ja alkuperäisiä varaosia käyttämällä uudenkin auton takuu säilyy voimassa.

Säännöllinen huolto kannattaa

Savon Renkaan monipuolisiin huoltopalveluihin kuuluvat esimerkiksi öljynvaihdot, jakohihnanvaihdot ja alustanosien vaihdot sekä ohjauskulmien säädöt. Yritys myös myy eri merkkisiä renkaita ja vanteita sekä tekee rengaskorjauksia.
– Öljynvaihtohuolto on syytä tehdä kerran vuodessa, vaikka ajokilometrejä ei olisikaan kertynyt kovin paljon. Auton raitisilmasuodatin kannattaa myös vaihtaa vuoden välein, yrittäjä Teijo Hyttinen sanoo.
– Ilmastointilaitteen huolto ei tavallisesti sisälly auton huolto-ohjelmaan, mutta huoltosuositus on kahden vuoden välein. Meillä tämän huollon tarjoushinta kylmäaineineen on nyt 69 euroa. Huolto on hyvä tehdä säännöllisesti, sillä liian vähäinen kylmäaineen määrä rasittaa järjestelmää ja voi aiheuttaa kalliin kompressorivian.

Savon Rengas

Virranniementie 5
70460 Kuopio
puh. 050 414 2853
ma – pe 8 – 17
savonrengaskuopio@gmail.com
www.savonrengas.fi