Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Huollot ja korjaukset kaikkiin merkkeihin Laakkoselta

Autot, veneet ja moottoripyörät, Korjaukset ja huollot

Tällä porukalla auton huolto onnistuu varmasti, merkistä riippumatta. Ylärivissä Arto Kumpu-Huhtala, Matti Leskinen, Janne Hämäläinen, Suvi Laakkonen, Jani Hentunen, Jouni Tuovinen, Mika Vainio, Petri Häkkinen, Marko Haapalainen, Miika Nieminen ja Markku Hämäläinen. Alarivissä Heikki Eskelinen, Mari Pasanen, Toni Kinnunen ja Jari Aumanen.

Täyden palvelun BMW, Mazda ja Opel-autotalo Laakkonen tekee myös määräaikaishuollot kaikille automerkeille. Laakkosen Monimerkkihuolto on perusteellinen, 20 eri tarkistuskohtaa käsittävä kausihuolto.

Korjaamopäällikkö Heikki Eskelinen johtaa Kuopiossa Kallantiellä autotekniikan ammattilaisten ryhmää, joiden ammattitaito perustuu sekä vankkaan kokemukseen että jatkuvaan koulutukseen. Monimerkkihuolto on nimensä mukainen, todella kilpailukykyinen vaihtoehto, olipa auto mitä merkkiä tahansa.
– Laakkosen päämerkit ovat BMW, Mazda ja Opel, mutta meillä määräaikaishuolto onnistuu merkille kuin merkille. Osaava henkilökunta takaa työmme tasalaatuisuuden ja modernissa huoltohallissa nosturipaikkoja on runsaasti, joten huoltoajan saa aina nopeasti. Monimerkkihuollon tarjoamme erittäin kilpailukykyiseen hintaan ja siihen sisältyy perusteellinen tarkastus. Käymme läpi kaksikymmentä eri kohtaa, Eskelinen kertoo.

Huoltovideolla täsmätietoa autosta

Perusteellinen tarkoittaa Laakkosella sitä, että asiakas saa autostaan myös sellaista tietoa jota kotioloissa on vaikea havaita. Älypuhelin on nykyihmiselle arkinen työkalu, ja sitä voidaan hyödyntää myös autohuollossa.
– Huoltoihin kuuluvat myös CitNOW-huoltovideot. Videon ja äänen avulla mekaanikon antamat raportit ovat entistä täsmällisempiä ja asiakas saa aivan uuttakin tietoa autostaan. Määräaikaishuollossa auto nostetaan ylös ja mekaanikko käy huollossa havaitut asiat läpi videolla. Kuvatulla materiaalilla on helppo osoittaa vaikkapa renkaiden, pakoputkiston tai alustan nivelten kunto. Mekaanikko lähettää videon asiakkaalle, joka sen perusteella päättää jatkotoimista, joista sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa, Eskelinen kertoo.

Kattavat palvelut

Laakkosella auton huolto on tehty mahdollisimman asiakasystävälliseksi. Joskus huollon hidasteena on yksinkertaisesti auton tuonti huoltoon, sen nouto ja kokonaisuuden viemä aika. Laakkosella on tähän pätevä ratkaisu.
– Laakkosen huollon nouto- ja palautuspalvelu tekee homman helpoksi. Määräaikaishuollon yhteydessä noudamme auton sovitusta paikasta esimerkiksi kotiosoitteesta tai työpaikalta ja palautamme sen huollettuna asiakkaan ilmoittamaan paikkaan. Toimintasäde on 40 km Laakkosen huoltopisteen ja toivotun nouto-/palautuspaikan välillä, eli täällä Kuopiossa homma hoituu lähikuntia myöten. Tämän palvelun tarjoamme huollon yhteydessä edulliseen 59 euron hintaan.
Heikki Eskelinen kertoo että täyden palvelun Laakkonen on nimensä veroinen.
– Teemme ammattitaidolla myös kaikki tuulilasipalvelut: vaihdot, korjaukset ja kalibroinnit. Tuulilasin kuntotarkastus ja vaihtotarpeen arviointi käy sujuvasti odottaessa, erillistä huoltoaikaa ei tarvitse varata. Samoin meiltä löytyvät uudet renkaat ja renkaiden vaihtopalvelu. Palvelemme myös rengashotellina eli renkaiden kausisäilytys kuuluu myös palveluihimme. Säilytyspalvelun hinta 95 euroa per vuosi sisältää renkaiden säilytyksen ja kausivaihdon. Korikorjaamomme puolestaan auttaa, jos peltiä sattuu ryttääntymään enemmälti. Tältä tontilta autolle saa kaikki palvelut, Eskelinen lupaa.

CitNOW-huoltovideoilla mahdolliset korjaustarpeet tulevat selkeästi esille.

p

Laakkonen Kuopio
Kallantie 10 – 12
Huolto, ma – pe 7.30 – 17
Opel, puh. 010 214 9535
BMW, puh. 010 214 9157
MINI, puh. 010 214 9157
Mazda, puh. 010 214 9154
www.laakkonen.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.