Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Huoltotrio pitää pihat kunnossa

Kiinteistönhuolto, puhtaanapito ja pesulat

Risto Hänninen, Elis Rönkä ja Bobcat Retkeilijäntiellä Puijonlaaksossa opiskelija-asuntojen piha-alueita hoitamassa. Tekman Tuki ry on Kuopion Huoltotrion pitkäaikaisimpia asiakkaita.

Kuopion Huoltotrio on kiinteistötekniikan ja kiinteistönhoidon kokenut ammattilainen. Laadukkaita palveluita kiinteistöille ja taloyhtiöille on tuotettu jo vuodesta 2009, pisimmät asiakkuudet ovat olleet mukana alusta lähtien.

Huoltotrion toimitusjohtaja Juha Kröger kertoo yrityksen vahvuuden olevan monipuolisuudessa. Kattavat kiinteistönhuoltopalvelut saneerauksista siivouksiin tehdään saman firman toimesta, olipa kyseessä yritys tai taloyhtiö. Talvella pidetään kulkuväylät lumesta vapaana kaikilla keleillä, kesäaikaan pihatyöt ja viherrakentaminen ovat näkyvä osa yrityksen toimintaa.
– Vastuu pihatöistä kannattaa jättää ammattilaisten käsiin, huolellisesti ja ammattitaidolla rakennettu ja huollettu piha vaikuttaa myös kiinteistön arvoon. Tämä on useimmissa taloyhtiöissä nykyään jo oivallettu hyvin, kunnossa olevat piha- ja puutarha-alueet ovat tärkeä osa hyvin hoidettua yhtiötä. Huoltotrion kautta onnistuvat kaikki pihan ja puutarhan hoitotyöt aina yksittäisistä projekteista kokonaisvaltaisiin hoitosopimuksiin, Kröger kertoo.

Merkittävä työllistäjä

Huoltotrio työllistää ympärivuotisesti noin 45 työntekijää ja sesonkihuippuina enemmänkin. Yksitoista vuotta sitten yritys aloitti kolmen miehen voimin, sen jälkeen kehitys on ollut tasaista.
– Kiitos tästä kuuluu pitkään mukana olleelle ydinporukalle sekä ennen kaikkea hyville asiakkaillemme, joiden omassa arjessa ja kehitystoimissa olemme saaneet olla mukana. Luottamus syntyy tinkimättömästä työn laadusta, vakiintuneesta henkilökunnasta ja aina ajan tasalla olevasta kalustosta. Käyttämämme laitteet ovat aina korkeintaan viisi vuotta vanhoja. Huoltotrion koneet vastaavat asiakkaidemme vaatimuksia niin Euro6-tason vähäpäästöisyydellään kuin myös äänentasoltaan. Huoltotrio panostaa aina myös henkilökunnan ammattitaitoon ja asiakaspalveluun. Jokainen kohde on meille se tärkein, Juha Kröger linjaa.

p
Kuopion Huoltotrio Oy

Mestarinkatu 15 B, 70700 Kuopio
ma – pe 8.30 – 15
puh. 010 231 9762
asiakaspalvelu@huoltotrio.fi
päivystys 24 h: ​010 231 9779
www.huoltotrio.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.