Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Huoltotriolta monipuoliset kiinteistöpalvelut

Kiinteistönhuolto, puhtaanapito ja pesulat

Siivouspuolen keikkaporukalla ei ole osoitettuja työkohteita, vaan auton nokka osoittaa sinne, minne kutsu käy. Jaana Myöhänen ja Krista Partanen tykkäävät työstään ja työkavereistaan Huoltotriolla.

Ensi syksynä kymmenen vuotta täyttävä Kuopion Huoltotrio on kiinteistönhoidon ja kiinteistötekniikan tinkimätön ammattilainen. Perusliiketoimintaa täydentävät siivouspalvelut sekä ilmanvaihdon puhdistus-, mittaus- ja säätöpalvelut.

Huoltotrio aloitti siivouspalveluiden kehittämisen toden teolla viime keväänä. Ihan vierasta siivous ei ollut, sillä yritys oli tehnyt porrassiivouksia osana kiinteistönhoidon palvelua.
Siivousliiketoiminnan ohjaksiin löytyi siivouksen ja puhtaudenhallinnan kokenut asiantuntija Jaana Myöhänen, jonka johdolla palvelut ovat monipuolistuneet ja laatutaso noussut huimasti. Tästä kertoo asiakkailta saatu palaute.
Nykyisin Huoltotrio tarjoaa siivouspalvelut asuinrakennuksiin, liikekiinteistöihin sekä kouluihin, huoltotiloihin ja muihin erikoiskohteisiin. Lisäksi ”lentävä keikkaporukka” tekee asuntosiivouksia, rakennussiivouksia ja loppusiivouksia.
Tärkeä osa siivousliiketoimintaa ovat myös asiantuntijapalvelut, joille tuntuu olevan kysyntää maanlaajuisesti. Näitä ovat muun muassa siivousmitoitukset ja työohjeet sekä P1-puhtausluokan konsultointi, puhtaudenhallintasuunnitelmat ja pölymittaukset.
Siivousliiketoiminta on mukavassa myötätuulessa, ja siksi työntekijöitäkin on palkattu lisää. Myöhänen kehuu heitä oikeiksi tiimipelaajiksi.
– Jokainen osaa joustaa ja viihtyy omassa työssään. Myös me-henki on kunnossa, joten pystymme reagoimaan asiakkaiden tarpeisiin nopeasti. Kaikki tämä näkyy siivouksen hyvänä laatuna asiakkaille.

Ilmanvaihto kuntoon

Ilmanvaihdon puhdistukset, mittaukset ja säädöt ovat myös uudehko palvelu Huoltotriolla. Toimitusjohtaja Juha Krögerin mukaan IV-palveluista on parissa vuodessa muotoutunut tärkeä osa yrityksen toimintaa.
– Lähdimme liikkeelle vuonna 2017. Hankimme laitteet, koulutimme omaa väkeä ja palkkasimme uusia tekijöitä. Työnjohtajaksi saimme alan kokeneen pioneerin Juha Penttisen, Kröger kertoo.
Palvelu kattaa tulo- ja poistoilmakanavien sekä koneiden puhdistusten lisäksi ilmamäärän säädöt. Juha Penttisen mukaan sisäilmakeskustelun myötä tietoisuus ilmamäärän säätöjen tärkeydestä on lisääntynyt.
– Sisäilman laadun kannalta on tärkeää, että painesuhde ulkoilmaan ei nouse liian korkeaksi. Hyvä tavoiteltava arvo on 2 – 4 Pa alipaineinen ulkoilmaan nähden. Säätötyön teemme puhdistuksen yhteydessä, Penttinen toteaa.
Kohteita ovat niin asuin-, liike- kuin erikoiskiinteistötkin Pohjois-Savon alueella. Isojen asiakkaista Kröger mainitsee esimerkkinä Senaatti-kiinteistöt. Huoltotrion laitekanta mahdollistaa työskentelyn isoimmissakin kohteissa. Niissä etu on myös yrityksen monipuolinen osaaminen.
– Kun teemme IV-puhdistusta jossain isossa kohteessa, siivousporukka voi puhdistaa samalla yläpölyt kanavien päältä. Asiakkaalla on helppoa, kun voimme hoitaa monta asiaa yhdellä kertaa, Kröger sanoo.

p
Kuopion Huoltotrio Oy

Mestarinkatu 19, 70700 KUOPIO
Asiakaspalvelu: 010 231 9762,
asiakaspalvelu@huoltotrio.fi
Siivous ja puhtaudenhallinta:
Jaana Myöhänen 010 419 2125
Ilmanvaihto:
Juha Penttinen 010 231 9772
www.huoltotrio.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.