Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

HURMOS Coverband –  energistä ja innostavaa musiikkia

Ihmiset ja ilmiöt, Musiikki

HURMOS on yhtä kuin Jukka Puolakka, Iitu Apell ja Kim Miettinen. Ensimmäinen keikka soitettiin kesäkuun puolivälissä Cafe Satamassa.

Jos kävit katsomassa Rauhalahti Teatterin Vuonna 85 -musikaalin kesällä 2019, niin tämän jutun esiintyjät ovatkin jo tuttuja. Produktion naispääroolin tehnyt Iitu Apell toimii HURMOS Coverbandin solistina ja teatterin livebändissä taituroineet ammattimuusikot Jukka Puolakka ja Kim Miettinen vastaavat trion soitinrepertuaarista.

HURMOS on kuopiolainen coverbändi, joka saa yleisön hullaantumaan musiikista ammattitaitoisella, ihmisläheisellä ja humoristisella esiintymisotteellaan. Bändi coveroi klassikoita sekä vuosikymmenten hittejä, suomeksi ja englanniksi – raikkaalla twistillä – ja muuntautuu asiakkaan toiveiden, tarpeiden ja budjetin mukaan. Terasseilla tarjotaan musiikkia moneen makuun, yritysjuhlissa päästään bilemeininkiin ja vaikkapa häissä hempeiden kappaleiden saattelemana romantiikka on pinnassa.
- Kokoonpanomme vahvuus sekä avain onnistuneeseen keikkaan on letkeän rento ja innostava meininki. Ammattitaitoisen soittamisen ja rikkaiden sovitusten lisäksi osaamme nostattaa tunnelmaa – esiintymisessä pyrimme luontevuuteen. Pääsääntöisesti keikkailemme energisenä ja soundimaailmaltaan rikkaana triona, mutta tarpeen vaatiessa kokoonpano kasvaa myös bilebändiksi laajan ammattimuusikkoverkostonsa avulla. Hurmoksellista livemusaa on tarjolla siis niin pieniin juhliin kuin isompiin yritystapahtumiinkin, bändi kuittaa lähes yhteen ääneen.

Hyvää meininkiä omilla vahvuuksilla

HURMOS koostuu taidokkaista ystävistä – kaikki tuovat omat vahvuutensa tähän kokoonpanoon. Iitun vahvuus solistina on persoonallisen soundin lisäksi iloisen ja hyvän energian välittäminen. Kim hallitsee kitaraa taidokkaasti ja laulaa duokappaleissa lämpöisellä soundillaan. Jukka tuo komppikitaran lisäksi pätevät rumpusoundit trion soitinrepertuaaria elävöittämään. Solisti Iitu kertoo hyvän yhteishengen olevan onnistuneen keikan julkinen salaisuus.
- Kaikkinensa nautimme musiikista yhdessä – vitsailemme ja kujeilemme keikalla keskenämme, heitämme lupsakoita välijuontoja ja saamme siinä varmasti kuulijatkin rentoutumaan ja mukaan meininkiin. Jos kaipaat lempeää ja lämmintä taustamusiikkia ruokailun tai seurustelun rinnalle tai energistä ja raikasta triomeininkiä niin mukana ollaan, voidaan kyllä pistää myös järeät bileet pystyyn, Iitu lupaa.

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.