Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hymy kuntoon Torikadulla

Apteekit, terveys ja kauneus

Satu Koskela on tyytyväinen uusin toimitiloihin vilkkaalla liikepaikalla Torikadulla.

Erikoishammasteknikko Satu Koskela valmistaa nyt yksilöllisiä hammasproteeseja uudistuneella vastaanotolla, uudessa osoitteessa Torikatu 18. Tutut palvelut löytyvät nyt Sokoksen takaa, Pikku Pietarin torikujan naapurista.

Satu Koskela valmistui hammasteknikoksi 1996 ja erikoishammasteknikkona hän on työskennellyt 14 vuotta. Oma vastaanotto on palvellut laajaa asiakaskuntaa jo vuodesta 2014.

Palvelut keskellä Kuopiota

Muutto Suokadulta vielä lähemmäs Kuopion keskustaa tuo monipuoliset palvelut entistäkin helpommin saataville.
- Olen hyvin vahvasti kuopiolainen toimija ja siksi on mukava siirtyä vilkkaan Torikadun varteen. Nyt vastaanotto on katutasossa ja suuret ikkunat antavat valoa. Sekin on mukavaa, että omaa vuoroa odottaessa asiakkaat voivat kesäaikaan poiketa vaikka kadun toisella puolella olevalle Pikku Pietarin torikujalle kahville. Kuopiolainen erikoishammasteknikko palvelee kuopiolaisia Kuopion klassisilla kulmilla, se sopii hyvin, Satu Koskela naurahtaa.

Uusi hammassarja

Erityisesti erikoishammasteknikoiden käyttöön suunniteltu uusi hammassarja on nyt saatavilla Satu Koskelan palveluvalikoimassa.
- Tämä saksalainen hammassarja on suomalaisen erikoishammasteknikon suunnittelema. Kyseessä on todella luonnollisen näköinen sarja, juuri tämän lähemmäs aitoa hammasta on vaikea enää päästä. Sarjaa testanneet asiakkaat ovat olleet todella tyytyväisiä. Hammasproteesit tehdään käsityönä, yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle erikseen ja kuudessa vuodessa on muodostunut jo lukuisia pitkiä asiakkuuksia, Koskela kertoo ja muistuttaa että kotikäyntejä tehdään edelleen ja myös laitoksiin palvelut saa yhdellä puhelinsoitolla. Kerran viikossa vastaanotto löytyy myös Kangasniemeltä.

Laatutaidetta näyttelyssä

Uudet toimitilat antoivat mahdollisuuden tuoda odotustiloissa esille myös taidetta. Taidemaalari Juha Vehviläisen tauluja on nähtävilla Torikadun tiloissa pysyvässä näyttelyssä.
8. toukokuuta pidetään uusien tilojen avajaiset, tuoretta kahvia ja pullaa on tarjolla kymmenestä kahteen. Tervetuloa uudet ja vanhat asiakkaat ja muutkin hammasasioista kiinnostuneet, Satu Koskela toivottaa.

p
Erikoishammasteknikko
Satu Koskela

Torikatu 18, 70110 Kuopio
puh. 044 553 3535
eht@satukoskela.fi
www.satukoskela.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.