Hypoxi on tehokas tapa saada pitkäkestoisia tuloksia. Laihtumisen lisäksi menetelmä muun muassa nopeuttaa leikkauksen jälkeistä toipumista ja auttaa aineenvaihduntaongelmissa, yrittäjä Jarna Lankinen kertoo.

Hypoxi on tehokkain luonnollinen tapa polttaa rasvaa kohdennetusti. Rasvanpolton lisäksi menetelmällä on merkittävä vaikutus palautumiseen ja kuntoutumiseen esimerkiksi leikkausten jälkeen.

Hypoxi perustuu kevyen, matalasykkeisen liikunnan ja ilmanpaineen yhdistelmään. Yrittäjä Jarna Lankinen kertoo, että Hypoxi sopii lähes kaikille. Pitkäkestoiset tulokset saavutetaan jo neljän viikon jaksolla. Menetelmän avulla rasvanpoltto voidaan kohdistaa suoraan ongelma-alueille: vatsan ja lantion alueelle sekä reisiin ja pakaroihin. Hypoxi yhdistettynä terveelliseen ruokavalioon saa verenkierron liikkeelle ja nopeuttaa aineenvaihduntaa.
– Erona tavalliseen liikunnan ja ruokavalion yhdistelmään on juuri kohdennus. Rasvan palaminen voidaan kohdistaa ongelmakohtiin. Esimerkiksi miehillä, joilla rasva kerääntyy useimmiten haitallisesti juuri vatsan ja sisäelinten ympärille, voidaan saavuttaa merkittävää terveyshyötyä, hän muistuttaa.

Apua kuntoutujille ja kuntoilijoille

Vaikka menetelmä edesauttaa laihtumista ja poistaa selluliittia, on Hypoxi paljon muutakin kuin laihdutuskeino. Esimerkiksi polvi- tai nilkkaleikkauksesta toipuminen nopeutuu, kun leikatun alueen verenkierto tehostuu. Myös nikamien väliin kertyneestä nesteestä aiheutuvat selkäkivut helpottuvat, kun kehosta saadaan nesteet liikkeelle. Urheilijan ja kuntoilijan palautuminen nopeutuu niin ikään Hypoxilla ja treenejä voidaan tehostaa suorituskyvyn kasvaessa.
Lankisella on omakohtaista kokemusta siitä, kuinka Hypoxi saa aineenvaihdunnan liikkeelle. Esimerkiksi kilpirauhasen vajaatoiminnan oireisiin menetelmästä on paljon apua.
– Suosittelen lämpimästi kaikkia hitaasta aineenvaihdunnasta ja turvotuksesta kärsiviä kokeilemaan Hypoxia. Meillä on maksuton konsultaatio, jossa kartoitetaan asiakkaan terveystilanne ja räätälöidään hypoxi-jakso juuri asiakkaalle sopivaksi. Sitä tuetaan suunnitellulla ruokavaliolla, joka kuuluu jakson hintaan.

Hyvinvointitapahtuma tammikuussa

Lankinen haluaakin auttaa asiakkaita löytämään kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä. Tammikuun 12. päivä järjestetään hyvinvointitapahtuma Parempaa Sinua Etsimässä.
– Tapahtumassa on paljon luennoitsijoita ja esillepanijoita. Saatavilla on paljon tietoa hitaasta aineenvaihdunnasta, turvotuksesta ja ruokavalioasioista. Liput maksavat 20 euroa ja ovat jo ennakkomyynnissä.

p

HYPOXI Kuopio
Tulliportinkatu 25, 70100 Kuopio
puh. 044 971 6330
kuopio@hypoxi.fi
www.hypoxi.fi
Myös Facebookissa ja
Instagramissa