Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hyvää tekeviä apteekkiostoksia torin laidalla

Apteekit, terveys ja kauneus

Farmasian ammattitaidon lisäksi henkilökunnalta löytyy monipuolista osaamista esimerkiksi ihonhoidon, ravitsemuksen ja haavanhoidon aloilta.

Tekemällä ostoksia Itä-Suomen yliopiston apteekissa, tuet samalla omaa yliopistoa, sen tutkimusta ja koulutusta. Asiantunteva ja ensiluokkainen asiakaspalvelu, keskeinen sijainti ja yhteiskuntavastuu ovat apteekin toiminnan keskeisiä kulmakiviä.

Ostokset Itä-Suomen yliopiston apteekissa tekevät konkreettisesti hyvää. Apteekki on ollut osa paikallista yliopistoa jo 20 vuoden ajan ja sen tuotto menee koulutuksen ja tutkimuksen tukemiseen. Yhteiseen hyvään menevät tuotot palautuvat siis laajalle ihmisjoukolle. Yliopistossa tehtävä terveystieteiden tutkimus tuo oikeaa, ajantasaista tietoa ja sitä kautta parempaa palvelua ja hyvinvointia myös apteekin asiakkaille.
– Meillä asiointi pyörittää positiivista jatkumoa. Kiinnitämme runsaasti huomiota myös kestävän kehityksen periaatteisiin ja kannamme yhteiskuntavastuumme myös sillä saralla, apteekkari Jouko Savolainen muistuttaa.
Lisäksi apteekilla on keskeinen tehtävä uusien farmaseuttien ja proviisoreiden kouluttajana sekä alan ammattilaisten työllistäjänä.

Jonotusaika muutamia minuutteja

Asiointi torin laidalla, Kauppakeskus Sektorin katutasossa sijaitsevassa apteekissa on tehty asiakkaalle mahdollisimman sujuvaksi. Keskeisellä paikalla olevaan apteekkiin on helppo piipahtaa muun asioinnin yhteydessä. Avarassa tilassa on helppo liikkua ja löytää tarvitsemansa tuotteet. Lopusta pitää huolen asiantunteva henkilökunta, joka neuvoo ja opastaa kaikissa apteekkipalveluihin liittyvissä asioissa.
– Farmasian ammattitaidon lisäksi henkilökunnaltamme löytyy monipuolisesti osaamista ja koulutusta myös muun muassa haavanhoidon, ihonhoidon ja ravitsemuksen aloilta, joten pystymme palvelemaan asiakkaitamme laajasti ja ammattitaitoisesti.
Myös asioinnin nopeuteen on kiinnitetty huomiota. Riittävä määrä henkilökuntaa ja reseptintoimituspisteitä takaavat sen, että jonotusajat pysyvät muutamissa minuuteissa vilkkainakin aikoina. Huippumoderni lääkerobotti hoitaa reseptilääkkeiden hyllytyksen ja lääkkeiden noudon. Tämä mahdollistaa paitsi nopean asioinnin lisäksi sen, että henkilökunta pystyy keskittymään tärkeimpään eli asiakaspalveluun ja opastamiseen.

Apteekki auki myös juhlapyhinä

Itä-Suomen yliopiston apteekilla on laajat aukioloajat, joten apu on lähellä myös muulloin kuin virka-aikana. Apteekki on avoinna klo 8 – 22 välisenä aikana vuoden jokaisena päivänä, myös juhlapyhinä. Tämä onkin syytä painaa mieleen, mikäli apteekkiasioinnille tulee tarvetta viikonloppuisin, ilta-aikaan tai juhlasesonkina. Apteekista löytyvät myös oivat ja tarpeelliset lahjat pukinkonttiin.
– Esimerkiksi laadukas apteekkikosmetiikka on mainio lahjaidea. Sopivien tuotteiden valinnassa auttavat kosmetologi ja farmaseutit, joilta saa myös asianmukaiset ohjeet ja vinkit sopivista tuotteista.

Avarissa tiloissa on helppo ja joutuisa asioida.

p
Itä-Suomen yliopiston apteekki

Puijonkatu 23, 70100 Kuopio
ma – su klo 8 – 22
Asiakaspalvelu: 029 445 6000 (ppm/mpm)
ma – pe klo 8 – 16, la 8 – 15
www.uef.fi/web/apteekki
www.yliopistonverkkoapteekki.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.