Hyvän meiningin kuntosali

Liikunta ja vapaa-aika

Seppo Hartikainen perusti Gym 99:n 20 vuotta sitten. Periaatteet ovat yhä samat kuin alussa: salilla tärkeintä on treenaaminen ja liikunnan ilo.

Kuopiolainen kuntosali Gym 99 on tarjonnut liikuntaelämyksiä jo 20 vuoden ajan.

Gym 99:n yrittäjä Seppo Hartikaiselle kuntosali on ollut aina intohimo ja rakas harrastus. Parikymmentä vuotta sitten kuntosaleja oli harvassa ja parhaat puitteet sai, kun perusti oman salin. Huhtikuussa salin perustamisesta tulee kuluneeksi 20 vuotta.
Ensimmäiset vuodet Hartikainen pyöritti salia ja kävi samaan aikaan palkkatöissä mielenterveyshoitajana. Lopulta kuntosaliyrittäjyys vei voiton, eikä hänen ole tarvinnut päätöstään katua. Edelleen hänet tapaa salilta joka päivä.

Treeni on tärkeintä

Gym 99 on perinteinen fitness- ja voimaharjoitteluun keskittyvä sali. Tällä salilla tärkeintä on treenaaminen ja liikunnan ilo. Laitteet ovat hyvässä kunnossa ja niitä on riittävästi, joten aikaa ei kulu turhaan jonotteluun. Salitilaa on 1000 neliötä kahdessa kerroksessa.
– Salilla käy kaikenikäisiä asiakkaita, nuorimmat ovat 15-vuotiaita ja iäkkäimmät yli 80-vuotiaita. Asiakkaiden mielestä meillä on hyvä meininki ja jokainen voi tulla tänne sellaisena kuin on, Hartikainen sanoo.
Treenaaminen on myös helppo aloittaa. Jäsenyys on kohtuuhintainen mutta ei pakollinen, sillä salille pääsee myös kerta- tai sarjalipulla. Uudet kävijät opastetaan laitteiden käyttöön ja saatavana on myös personal trainerin palvelut.

Kokeile SLIMYONIK-hoitoa

Uudempi palvelu on SLIMYONIK© Body-styler -hoito, joka sopii perusterveille aikuisille. Hartikaisen mukaan hoito kiihdyttää esimerkiksi nesteaineenvaihduntaa, auttaa eroon selluliitistä, parantaa verenkiertoa ja nopeuttaa ruoansulatusta.
Asiakkaille suositellaan yleensä 5 – 10 kerran hoitosarjaa. Hoito on edullinen ja vaikutukset voi huomata jo ensimmäisen kerran jälkeen.
– Yksi hoitokerta kestää 30 – 40 minuuttia. Tila on rauhallinen ja hiljainen, joten hoito toimii myös rentoutuksena.

p
Gym 99

Niiralankatu 25,
70600 Kuopio
puh. 017 262 6999
ma – ti 14 – 9, ke – to 14 – 18, pe 15 – 18 (avainkortilla 24/7)
info@gym99.fi
www.gym99.fi

Hae sivustolta

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.