Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hyvästä parhaaksi!

Päivittäistavarat

K-Supermarket Leppävirta on palveleva ”pieni ostoskeskus” Leppävirran keskustassa, vilkasliikenteisen viitostien varressa. Monipuoliset valikoimat ja aina ystävällinen palvelu tunnetaan kylällä ja kauempanakin.

Pirteä palvelu ja asiakaslähtöisesti räätälöity valikoima tekevät K-Supermarket Leppävirrasta laadukkaan ostospaikan. Avarassa ja tilankäytöltään harkitussa liiketilassa todella runsas hedelmä- ja vihannesosasto piristää jo värikkyydellään. Leipäosastolta löytyy lähellä leivottua joka makuun, tarjolla on myös gluteenittomia herkkuja. Kalatiskin kunnia-asiana on tarjota kala asiakkaille aina mahdollisimman tuoreena. Palvelutiskien ammattitaitoiset kalamestarit tuntevat asiakkaansa ja arvioivat tarkasti kalan menekkiä sen tuoreus ja saatavuus mielessään. Kauppiaat Rauno Pasanen ja Marciane Lopes ovat vaihtaneet harmaan syksyn pirteään talvikauteen.
– Valikoiman laajuudesta ja laadusta emme tingi. Kuuntelemme aina asiakkaidemme palautteita ja tuotevalikoima elää sen mukaan. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvää ja mieluummin aina parasta, ja tässä on tärkeää varmistaa laatu ja tuoreus lähituottajien kanssa tehtävällä yhteistyöllä. Kokonaisuuden varmistaa osaava henkilökuntamme. Olipa kyseessä harvinaisempi tuote hyllyssä tai uusi resepti juhlien kalaruokaan, vinkit löytyvät. Kauppareissu voi olla myös elämys ja tuoda piristävää fiilistä työpäivän jälkeen, kauppiaat kertovat.

Palvelut saman katon alta

K-Supermarket Leppävirta on vireän Leppävirran vilkkaimpia paikkoja. Saman katon alta löytyy K-Supermarketin palveluiden lisäksi muitakin kylän palvelutarjonnan keskeisiä toimijoita.
– Meillä on suorastaan pienen kauppa- ja palvelukeskuksen tunnelmaa, tullaanhan samasta ovesta paitsi meille, myös asioimaan apteekkiin ja Alkoon. Mikäpä sen kätevämpää kuin hakea meiltä tuoreet raaka-aineet maittavaan illalliseen ja naapurista siihen valittu viini. Myös maksuautomaatti löytyy samasta kiinteistöstä. Nykypäivän kuluttaja arvostaa helppoa ja vaivatonta asiointia ja me teemme parhaamme tämän tavoitteen eteen. K-Supermarket pitää valikoimat kunnossa ja kaupan aina siistinä ja tavarat järjestyksessä. Hyvä palvelu ja hymy tulee aina kaupan päälle, muistuttaa K-Supermarket Leppävirran väki kuin yhdestä suusta.

p

K-Supermarket Leppävirta

Leppävirrantie 26

www.k-supermarket.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.