Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Idearikasta ruokapalvelua

Konditoriat ja leipomot, Ravintolapalvelut

Anna-Liisa Virtasella on palava intohimo ruokaan ja sen historiaan.

Anna-Liisa Virtanen ja hänen puolisonsa Pepe Virtanen ostivat keväällä 2020 catering-palveluita tarjoavan Ridea Oy:n. Yrityksen nimi on sanaleikki yrityksen toiminta-ajatuksesta: Ridea = Ruoka-idea. Ennen yrityskauppaa Anna-Liisa Virtanen työskenteli Ridealla keittiömestarina.
Ideoita ja osaamista keittiömestarilla riittää. Olipa kysymyksessä pienet pidot tai suuret juhlat; aina löytyy sopiva menu. Ja idearikkautta on niin ikään toteutettu 18 ruokalajin menulla suurelle hääseurueelle, että vegaanisilla rippijuhlilla.
Anna-Liisa Virtasesta on noin 30 vuoden työrupeamansa aikana tullut monelle asiakkaalle se ainoa oikea catering-alan yrittäjä ja luotettu ammattilainen.
– Lukuisat juhlat ja tapahtumat ovat vuosien varrella syntyneet tyylillä ja taidolla, ja tämä sama sääntö pätee myös Ridealla.
Virtasella on palava intohimo ruokaan ja sen historiaan. Veto on niin valtavaa, että ruoka lohkaisee ison osan myös yrittäjän vapaa-ajasta.
– Kaikki lähtee ruuan historiasta, monet reseptit ja ohjeet polveutuvat 1900-luvulta nykypäivään asti. Ensiluokkaiset raaka-aineet ovat tärkeitä, samoin niiden perinteinen valmistustapa. Ja totta kai estetiikka ja värit ovat osa ruuan esillepanoa.
Ridea toimittaa tarjoilut niin yritystapahtumiin kuin pieniin ja suuriin perhejuhliin.
– Meiltä voi tilata aterian myös kahdenkeskiselle illalliselle, Virtanen vinkkaa.
Ridea auttaa tarjoilujen ideoinnissa. Valmiiksi mietittyjä menuvaihtoehtoja on useampia, ja tarvittaessa menu räätälöidään alusta alkaen asiakkaan toiveiden ja tapahtuman luonteen mukaisesti.
Tilaukseen sisältyy ruokien toimitus sovittuun osoitteeseen. Sopimuksesta Ridea tekee myös kauniit kattaukset ja pöytien koristelut. Lisäksi Ridean kautta on saatavana ohjelma- ja tapahtumapalvelut.
– Olipa juhlasi lähellä tai kauempana, olemme mukana elämäsi tärkeimmissä hetkissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin ideoidaan yhdessä upeat juhlat!

p

Ridea Oy
Suurahontie 5, 70420 Kuopio
puh. 045 107 9910
anna-liisa@ridea.fi
www.ridea.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.