Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Ihana kesä Kunnonpaikassa

Kesä Kuopiossa, Vapaa-aika ja elämykset

Kunnonpaikassa ollaan valmiita kesään ja syksyyn. Kotimaan matkailu ja luonto kiinnostavat suomalaisia ja meillä luonto on vahvasti läsnä niin maisemissa, aktiviteeteissa kuin ruoassakin, Sari Konttinen ja Toni Sallinen kertovat.

Kylpylähotelli Kunnonpaikan ranta-alue houkuttelee kauniilla Kallaveden maisemilla sekä monipuolisella palvelutarjonnallaan.

Kesäkauden aikana maaanantai- ja tors­tai-iltaisin rannassa lämpiää klo 18 – 21 aito savusauna, jonka pehmeistä löylyistä kelpaa pulahtaa Kallaveden syleilyyn sekä vilvoittelemaan rantaterassille. Kuponkitarjousta hyödyntämällä saunaelämys on nyt tarjolla entistäkin huokeammin.
– Elokuun 10. päivästä lähtien savusauna lämpiää edelleen maanantai-iltaisin 18 – 21 ja lisäksi lauantaina klo 15 – 18, hotelli- ja ravintolapalveluiden palvelujohtaja Sari Konttinen kertoo.

Monipuoliset aktiviteetit sisällä ja ulkona

Kunnonpaikan kaunis ranta sekä itse kylpylähotelli tarjoavat monenlaista aktiviteettia niin paikallisille, turisteille, perheille kuin yrityksille ja yhteisöillekin. Rannasta löytyvät suositut sup-laudat sekä kanootit vuokrattaviksi ja hotellin ympäristössä kiertää frisbeegolf-rata. Myös ryhmäliikuntatunnit pyörivät kesälläkin ja sään suosiessa niitä pidetään myös ulkona.
– Tarjolla on myös kelivapaata tekemistä, sillä kylpylän puolella aina kesä ja uimavesi lämmintä!
Elämyksen kruunaa ruokailu ravintomaailmassa. Sekä sisältä ravintolasta että isolta terassilta avautuvat järvimaisemat. Luonto on lähellä myös itse ruoassa.
– Kotimaisuus, puhtaus, tuoreus sekä lähiraaka-aineiden hyödyntäminen ovat annoksissa vahvasti läsnä. Hyödynnämme sesongin parhaita raaka-aineita. Kesän ja syksyn aikana päästään nautiskelemaan marjoista, vihanneksista sekä metsän antimista, ravintolatoimenpäällikkö Toni Sallinen kertoo.

Ryhmätarjous ranta-alueelle

Ranta-alue aktiviteetteineen ja ravintolan palvelut tarjoavat oivallisen elämyspaketin myös erilaisille ryhmille kuten yritysten ja yhdistysten tyhy-päiviin sekä perhejuhlien viettäjille.
– Vähintään 20 henkilön ryhmille tarjoamme kesällä koko ranta-alueen savusaunoineen käyttöön puoleen hintaan muina kuin savusaunailtoina. Ruokailu tapahtuu turvallisesti omasta pöydästä ja menupaketin hinta on 25 €/henkilö. Nyt jos koskaan kannattaa siis tulla nautiskelemaan hyvästä ruoasta ja rantasaunasta ja suomalaisesta järviluonnosta. Kysy lisää myyntipalvelustamme.

Rantamaisema tarjoaa upeat puitteet saunomisen, ruokailun ja erilaisten aktiviteettien muodossa.

p
Kylpylähotelli Kunnonpaikka

Jokiharjuntie 3, 70910 Vuorela
puh. 044 7476560
myynti@kunnonpaikka.com
www.kunnonpaikka.com
Myös Facebookissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.