Ikkunaprojektit kokonaispalveluna

Kiinteistönhuolto ja kunnossapito

Tuula Rissanen katselee maisemia Kallavedellä uusien Fenestra-ikkunoiden kautta.

Kuopion Rakennuskonttori toimii Itä- ja Keski-Suomen alueilla. Fenestran ikkunoita asennetaan omakotikohteista suuriin teollisuuslaitoksiin ja julkisiin rakennuksiin, mutta erikokoiset asunto-osakeyhtiöt ovat merkittävin asiakasryhmä.

Asunto-osakeyhtiöiden remonteissa on kysymys ihmisten kodeista ja arvokkaista sijoituksista. Ikkunoiden päivitys on asia, jota ei kannata siirtää tarpeettomasti. Sisäilmaan, vetoisuuteen ja äänieristykseen ikkunavalinnoilla ja oikein tehdyllä asennustyöllä on suuri merkitys.

Kokemusta ja laatua

Kuopion Rakennuskonttorilla on toimialalta 32 vuoden kokemus. Fenestra-ikkunoiden myynnistä vastaava Aki Keinänen kertoo nimenomaan projektimyynnin olevan Rakennuskonttorin ydinosaamisaluetta.
– Asunto-osakeyhtiöiden ikkunaremonteissa projektinjohto on keskeisessä roolissa. Meillä ammattitaito on kehittynyt kokemuksen kautta niin asentajille kuin projektijohdollekin. Osalla on kokemusta alalta kolmisen- kymmentä vuotta ja koko porukalla vähintään kymmenen vuotta. Turha vekslaaminen jää minimiin, yhdestä osoitteesta saa ikkunaremontin hoidettua kokonaispalveluna. Hyvä tiedottaminen läpi projektin, huolellinen suunnittelu, itse asennustyö ja työn jälkihoito muodostavat onnistuneen remontin kokonaisuuden, Keinänen kertoo.

66 asuntoon uudet ikkunat

As.Oy Pohjolankatu 18 valitsi ikkunaremontin tekijäksi Kuopion Rakennuskonttorin. Taloyhtiön hallituksessa mukana projektista päättämässä oli myös kuusikerroksisen kerrostalon neljännessä kerroksessa asuva Tuula Rissanen. Laajan LVIS-remontin yhteydessä tehty ikkunoiden päivitys tehtiin remonttikokonaisuudessa ensimmäisenä.
– Isossa remontissa porrastaminen oli paikallaan. Siksi urakoitsijan valintaan vaikutti olennaisesti myös toimiva projektinjohto ja aikataulujen pitävyys. Saimme useita kilpailukykyisiä tarjouksia ja selvitimme tarkoin jokaisen yrityksen referenssit ja asiakaspalautteet edellisistä kohteista. Kuopion Rakennuskonttorilla oli tehtynä useita vastaavan kokoluokan kohteita. Nyt jälkikäteen on helppo todeta valinnan osuneen oikeaan, hinta-laatusuhde oli todella hyvä. Ensinnäkin ikkunat ovat laadukkaat ja toiseksi vaihtotyö kävi suorastaan hämmentävän rivakasti. Lopputulos eli asennusjälki ja kodin siisteys vaihtotyön jälkeen ansaitsee kiittävän arvosanan. Luottamus projektiin oli vahva, olihan asialla nimenomaan Kuopion Rakennuskonttorin oma tiimi eikä alihankkijan alihankkija, Rissanen arvioi kokonaisuutta.

As.Oy Pohjolankatu 18 on rakennettu 1955. Taloyhtiössä toteutettiin laaja LVIS-remontti ja sen yhteydessä myös ikkuna-remontti.

p

Kuopion Rakennuskonttori

Rakennuskonttori Oy
Leväsentie 23
70780 Kuopio
puh.010 526 2961
www.kuopionrakennuskonttori.fi

Hae sivustolta

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.