Tämä katu-uskottava posse viihtyy siellä missä luovuus kukkii ja ihmisiä tulee ja menee. Vas. edessä: kuvaaja Sami, Chrisse, Vote, Jape ja Pyrde. Keskellä: Hese, Ola ja Jarppi. Ylhäällä: Tuuti, Paukku ja Amma. Tässä jengissä puhalletaan yhdessä samaan hiileen, jokaisen erilaisuutta kunnioittaen. Kiitos kuvausrekvisiitasta: Carlson ja Cybershop.

Viestintä- ja kustannustoiminta T-Sellmark Oy on julkaissut Savon XPress -lehteä jo kunnioitettavat 13 vuotta. Murrosikään ennättänyt lehti tekee tutuksi alueen palveluita ja ihmisiä: kirjoitamme yritystarinoita, katsomme pintaa syvemmälle ja kerromme asioita positiivisesta näkökulmasta.
Murrosikää ei ole saavutettu helpolla. Matkan varrella on ollut monenlaisia kasvukipuja; kilpailulta ei ole vältytty ja oikean pelijoukkueen kokoamisessa on ollut omat haasteensa. Yhteisen maalin löytämisessä on ollut myös hakemista. Jälkipelejä on käyty, ja myös johtaja on joutunut katsomaan itseään välillä peilistä.
Vuosien saatossa yhden naisen yritys on kuitenkin laajentunut monikanavaiseksi kokonaisuudeksi, joka tällä hetkellä työllistää vakituisen henkilökunnan lisäksi runsaan joukon freelancereita sekä alihankkijoita.
Vahvuutemme on olla erilainen. Kaupallisuuttamme emme häpeä emmekä sitä mitenkään piilottele, sillä kaikkihan sen tietävät, että ilmaisjakelulehdet rahoitetaan mainostuloilla. Arvostamme lukijoitamme, jotka osaavat itse päättää, mitä lukevat ja katsovat, turhaan ketään moralisoimatta.
Lainatakseni hiphopin periaatteita: yhdessä tekeminen, hyvä yhteishenki ja erilaisuuden kunnioittaminen sekä mahdollisuus olla oma itsensä ovat tekemisemme salaisuus. Näillä teeseillä meidänkin tiimimme on hioutunut yhteen.
Eikä se ole mikään ihme. Tunnemme toisemme toimintatavat ja persoonat, vietämmehän suurimman osan vuorokaudesta aikaa yhdessä töitä tehden. Kaikilla meillä on sama päämäärä ja into tehdä työtä, joka palkitsee.
Positiivinen ajattelu ja eteenpäin meneminen ovat homman juju.

Nyt on kuitenkin aika nauttia kesästä joko yksin tai yhdessä, kukin omalla persoonallisella tavallaan.
Iloista kesää arvoisat lukijat!
Sanataiteilija Olavi Rytköstä lainaten: ”Naattikee hyvät immeeset elekeekä murjottako”.

Tuija Vartiainen
monitoiminainen
T-Sellmark Oy:n omistajayrittäjä ja Savon XPress -lehden päätoimittaja