Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Intersport nyt myös Matkuksessa

Erikoisliikkeet, Liikunta ja hyvinvointi

Tervetuloa Intersportiin myös Matkuksessa, Milla Uusitalo toivottaa.

Intersport löytyy Kuopiossa kahdesta paikasta. Keskustan myymälän lisäksi monipuolinen valikoima liikunnan ja ulkoilun laatutuotteita löytyy nyt myös Matkus Shopping Centeristä.

Intersport Kuopio avasi elokuun alussa Matkukseen toisen liikkeen The Athlete’s Footin entisiin tiloihin. Intersport Matkus Pop Up -myymälästä löytyvät tunnettujen merkkien valikoidut huipputuotteet juoksuun, ulkoiluun ja vapaa-aikaan koko perheelle. Asiantuntevan palvelun lisäksi tarjolla on myös Intersport Keskustan laajemmat valikoimat ja merkit, jotka tarvittaessa saa noudettua kätevästi Pop Up -myymälästä tai tilata vaikka suoraan kotiin.

Huippubrändejä ja uutuusmerkkejä

Kompakteissa tiloissa valikoimamme on rajatumpi kuin keskustassa, mutta keskeisimpien tuoteryhmien huippumallit löytyvät myös Matkuksesta. Valikoima koostuu pääsääntöisesti juoksun, ulkoilun ja vapaa-ajan tuotteista, joista Matkukseen on valittu kärkibrändejä kuten Halti, Haglöfs, Champion ja Peak Performance. Valikoimaa myös päivitetään jatkuvasti.
– Pop Up -myymälä avattiin varsin ripeällä aikataululla, mutta siitä ja koronan yhä aiheuttamista saatavuusongelmista huolimatta valikoima on varsin kattava. Meillä on jopa muutama uutuusmerkki, jota ei keskustan myymälästä saa. Esimerkiksi ICANIWILL on herättänyt kovasti kiinnostusta, Milla Uusitalo kertoo ja muistuttaa että Matkuksen Pop Up -myymälä on suunniteltu määräaikaiseksi, tähtäin on ensi syksyyn.
– Keskustan Intersport jatkaa normaaliin tapaan ja edelleen kehittää palveluitaan. Ydinkeskustan paraatipaikalla ollaan ja pysytään, Milla lupaa.

 

Intersportista löytyvät laatujalkineet myös junioreille niin liikuntaan ja leikkeihin kuin vaikkapa luontoretkelle. Goretex kengissä takaa syksylläkin kuivat jalat, Timo Turunen vinkkaa.

p
Intersport Kuopio

Matkus Pop Up
Matkuksentie 60, 70800 Kuopio
puh. 050 473 1249
ma – pe 10 – 20, la 10 – 19, su 11 – 18

Kuopio keskusta
Haapaniemenkatu 32, 70110 Kuopio
puh. 050 351 0755
ma – pe 10 – 19, la 10 -16, su 12 – 16
kuopio@intersport.fi,  
www.intersport.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.