Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Intersport – rakkaudesta lajiin

Liikunta ja hyvinvointi, Ostoksille, Vapaa-aika ja elämykset

Milla ja Tuukka Uusitalo ja tuttu symboli, työtä tehdään rakkaudesta lajiin.

Uudistunut Intersport Kuopio tarjoaa kesän treeneihin, ulkoiluun ja vapaa-aikaan huippumerkkien uutuudet niin tekstiili- kuin jalkineosastoillakin.
Uudet kauppiaat panostavat kokeneen henkilökunnan kanssa
asiantuntemukseen ja asiakaspalveluun.

Kulunut kevät ja alkukesä on ollut myös urheilukaupan alalla poikkeuksellinen. Vaikka korona-aika toi omat rajoituksensa, on se myös lisännyt suomalaisten kiinnostusta liikuntaan ja laadukkaisiin varusteisiin. Intersport Kuopio on sekin uudistunut, uudet kauppiaat ovat yhdessä tutun henkilökunnan kanssa pistäneet Haapaniemenkadun myymälän uuteen uskoon.

Aitoa paikallisuutta ja asiakaspalvelua

Intersport Kuopion uudet kauppiaat Tuukka ja Milla Uusitalo ovat muutamassa kuukaudessa ehtineet tulla tutuiksi Kuopion alueen asiakkaille. Asiantuntemukseen ja asiakaspalveluun panostavat kauppiaat ovat
nopeasti löytäneet yhteisen sävelen niin
asiakkaiden kuin henkilökunnankin kanssa.
– Kuopiossa tiedetään mitä ollaan tultu hakemaan ja osataan myös vertailla eri vaihtoehtoja. Kokenut ja todella osaava henkilökunta on tottunut vastaamaan asiakkaiden kysymyksiin ja hyvin usein myyjä ja asiakas ovat tehneet yhteistyötä aikaisemminkin. Tämä onkin Kuopiossa aivan loistava asia, moni tästä tiimistä on ollut mukana jopa kaksikymmentä vuotta. Se on luonut asiakaspalvelulle aitoa jatkuvuutta ja samalla myös palvelun laatua. Sitä on vaikea saavuttaa, jos henkilökunta koostuu pelkästään kausityöntekijöistä. Kuopiossa olemme nyt sellaisessa toimintaympäristössä, josta olemme molemmat jo kauan haaveilleetkin, Uusitalot kertovat.

Iloa liikuntaan oikeilla välineillä

Intersport Kuopio tunnetaan erityisesti juoksujalkineiden erikoisliikkeenä, mutta koko laajan valikoiman eri osastoille löytyvät omat eksperttinsä. Uudistuneesta Intersportista löytyy helposti kaikki tarvittava liikuntaan ja vapaa-aikaan.
– Liikunta on suomalaisille tärkeä osa elämää, ja siksi myös varusteisiin halutaan panostaa. Meillä juoksutossut osuvat varmasti kohdalleen Footbalance-jalkatestin avulla ja eri tarkoituksiin löytyy sopiva malli. Oikein valitut tekstiilit puolestaan tekevät päiväretkistä ja pidemmistäkin vaelluksista miellyttäviä. Pyöräily on lyönyt nyt todella läpi ja erityisesti sähköpyörät kiinnostavat. Kaikkiin näihin ja muuhunkin liikkuvan ihmisen tarpeisiin meillä löytyy huikea valikoima huipputuotteita, joiden valinnassa ammattitaitoinen henkilökuntamme osaa varmasti auttaa. Tervetuloa tutustumaan, Uusitalot toivottavat!

Polkupyörän huollot joustavasti

Moderni polkupyörä sisältää paljon tekniikkaa ja rakenteita. Jotta pyörä toimisi niin kuin sen pitää, se tulee huoltaa säännöllisesti. Intersportissa pyörähuolto on tehty mahdollisimman helpoksi. Vuosittaisen, perusteellisen perushuollon lisäksi renkaanvaihdot, vaihteensäädöt ja muut esille tulevat huollot hoituvat nopeasti ja luotettavasti.
– Kaikenlaiset polkupyörät kannattaa huollattaa säännöllisesti. Sähköpyörän ostajille tarjoamme kaupan päälle noin 150 kilometrin ajon jälkeen tapahtuvan ensihuollon, eli luvassa on huolettomia kilometrejä alusta lähtien, Aki Lappalainen vinkkaa.

p
Intersport Kuopio keskusta

Haapaniemenkatu 32
70110 Kuopio
puh. 050 351 0755
ma – pe 10 – 18
la 10 -16, su 12 – 16
kuopio@intersport.fi
www.intersport.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.