Valikko Sulje

Jokaisella on oikeus hemmotteluun

Uudenlainen hoitolakonsepti yhdistää Johanna Paasisalon sairaanhoito- ja kosmetologiosaamisen.

Kuopion keskustassa avasi maaliskuussa ovensa uusi, esteetön Hemmottelu- ja hyvinvointihoitola Johanna’ Spa. Palveluita on tarjolla monipuolisesti eri ikäisille ja käytössä olevat tuotteet ovat tehokkaita teini-ikäisistä ikääntyneisiin. Hoitolassa on huomioitu myös ne henkilöt, jotka eivät sairautensa tai vammansa vuoksi ole aiemmin pystyneet tai uskaltaneet käyttää kauneushoitolan palveluja.
Yrittäjä Johanna Paasisalo on sairaanhoitaja, terveydenhoitaja ja kosmetologi, jolla on pitkä kokemus erityisesti ikäihmisten ja muistisairaiden kanssa työskentelystä.
– Aiemmasta yli 15 vuoden kokemuksesta terveydenhoitoalalta on paljon hyötyä. Meille ovat tervetulleita eri ikäiset ja tiloissa mahtuu liikkumaan tarvittaessa pyörätuolilla tai muilla apuvälineillä. Osan hoidoista voi tehdä myös pyörätuolissa, jos asiakas ei voi siirtyä hoitotuolille. Mahdolliselle saattajalle on oma rauhallinen odotushuone hoidon ajaksi. Teen myös koti- ja hoivakotikäyntejä.

Hoidettu iho on kaunis ja kirkas

Hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Sairaanhoitajana Paasisalolla on hyvät valmiudet lähestyä esimerkiksi ihon kuntoa myös terveyden näkökulmasta.
– Kauneushoitolat ovat usein nuorille ja työikäisille suunnattuja. Kaunistautuminen ja hemmottelu on tärkeää kaikille, myös ikääntyneille, muistisairaille ja vammaisille. Ikääntyminen on kaunista ja hoidettu iho on pehmeämpi sekä kirkkaampi.
Hoitolassa on käytössä laadukas, toimiva ja turvallinen Anna Lotan PRO -tuotesarja.
– Sarjasta löytyvät sopivat tuotteet kaikille ihotyypeille, aina teini-ikäisistä ikääntyneisiin ja sillä pystyy hoitamaan vaativampiakin iho-ongelmia.

Lisäksi sairaanhoitajan palveluita

Saatavilla on myös sairaanhoitajan palvelut, kuten esimerkiksi CERAD-muistitutkimus, terveystarkastus, korvahuuhtelu tai ompeleen poisto.
– En ole löytänyt Suomesta toista hoitolaa, joka toimisi tällä konseptilla. Meillä asiakasta palvellaan kokonaisvaltaisesti iästä tai terveydentilasta riippumatta. Kaikilla on oikeus hemmotteluun ja hyvinvointiin!

Hemmottelu- ja hyvinvointihoitola Johanna’Spa

Suokatu 31, 70110 Kuopio
puh. 050 355 6648
info@johannaspa.fi, www.johannaspa.fi
Myös Facebookissa ja Instagramissa