Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Juhlanäyttely avoinna Minnassa

Tapahtumat

Kauppa- ja viihdekeskus Minnassa avattiin 14. syyskuuta 2020 Savon XPress -lehden 15-vuotisjuhlanäyttely. Näyttelyyn on koottu runsaasti kuvia ja artikkeleita koko lehden ilmestymisen ajalta. Näyttely esittelee monipuolisesti Kuopion alueen ja savolaisen elinkeinoelämän kehittymistä viimeisen viidentoista vuoden aikana.

Näyttelyssä on mukana runsaasti yhteistyökumppaneita omilla esittelypisteillään. Myös näyttelyn teossa on ollut mukana iso joukko paikallisia toimijoita. Esimerkiksi näyttelytilan suunnittelu on Savonia-ammattikorkeakoulun muotoiluopiskelijoiden käsialaa ja näyttelyn rakentamisessa mukana on ollut myös Tukeva-säätiö. Näyttelyyn tuleva materiaali suurkuvatulosteista näköissivuihin on PunaMusta Oy:n työn tulosta, näin näyttelyn lomassa voi myös tutustua painomateriaaleihin ja niiden erilaisiin käyttötapoihin.
Kauppakeskus Minnan toisessa kerroksessa oleva näyttely on elämyksellinen kokonaisuus, jossa tuodaan monipuolisesti esille pohjoissavolaista elinkeinoelämää ja sen kehitystä. Savon XPress -lehti tekee lukijoille tutuksi alueemme ihmisiä ja palveluita ja se on myös näyttelyn johtoajatus. Varsinaisen näyttelyn lisäksi näyttelyalueelta löytyvät muun muassa lasten leikkihuone sekä kirjastohuone oleskelua ja rauhoittumista varten.
Tilassa tullaan yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa järjestämään erilaisia tapahtumia, kilpailuja ja arvontoja hallituksen antamien ohjeistusten ja koronarajoitteiden puitteissa.

Uusi asiakaspalvelupiste Satamakadulla

Savon XPress -lehteä kustantaa marraskuussa 2019 nimensä Monikanavapalvelut Oy:ksi muuttanut osakeyhtiö. Yrityksen ja lehden näkymät näyttävät tilanteeseen peilaten valoisilta.
Koronan takia yrityksen toimipisteitä on hajautettu. Toimiston väki työskentelee nyt eri pisteissä ja asiakaspalvelu sijaitsee osoitteessa Satamakatu 34.
– Laadukkaalle kaupalliselle viestinnälle on edelleen kysyntää niin yrityksissä kuin lukijoiden keskuudessa. Olemme vakiinnuttaneet paikkamme osana alueen mediakenttää, mutta ennen kaikkea pystyneet myös uudistumaan. Monikanavaisuus on avainasemassa onnistuneessa 2020-luvun viestinnässä, yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Tuija Vartiainen sanoo.
– Hyvä tiimipeli takaa onnistuneen lopputuloksen, joka näkyy myös asiakkaisiin saakka, sisältöpäällikkö Aino-Maria Savolainen kiteyttää. Yhteyspäällikkö Christina Aroja ja toimittaja Olavi Rytkönen ovat tiimin pitkäaikaisia toimijoita ja lisäksi mukana on joukko osaavia freelancereita niin toimittajina, suunnittelijoina kuin valokuvaajinakin.
Näyttelyyn liittyvistä tapahtumista tiedotetaan sivuilla www.xpress.fi sekä Savon XPressin Facebook-sivulla.

Lasten leikkihuoneessa voit viettää pelihetken isolla matolla tai muiden pelivälineiden parissa!
(Kalusteet Huonekalukeskus ja Lelukauppa Partanen)

Istahda hetkeksi kirjastohuoneeseen lukemaan tai nauttimaan kiireettömästä hetkestä.
(Kalusteet Huonekalukeskus)

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.