Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

K-Market Lohiranta on palveleva kohtauspaikka

Päivittäistavarat

Tervetuloa palvelevaan K-Market Lohirantaan, kauppias Eija Malinen toivottaa.

Tervossa, kauniilla paikalla Tervonsalmen rannalla palvelee asiakkaitaan ystävällisestä asiakaspalvelustaan tunnettu K-Market Lohiranta. Kooltaan kompaktista kaupasta löytyvät laajat valikoimat päivittäistavaraa lämpimistä piirakoista hedelmiin, vihanneksiin ja voittoisiin Keno-riveihin.

Matkahuolto, posti ja veikkauspiste

Kun piipahtaa K-Market Lohirantaan, samalla kerralla tulee hoidettua monta asiaa. Postin ja Veikkauksen palvelut pelaavat ja rahan nostokin onnistuu ostosten yhteydessä. Kaupan pihapiiristä löytyy Rinki-ekopiste, johon voi keräykseen jättää kartongit, metallit ja lehdet. Lasit menevät kierrätykseen.
Kauppias Eija Malinen kertoo K-Market Lohirannan olevan nyt varsin kattavan palvelun kauppa, tulivathan maaliskuussa myös matkahuollon palvelut kaupan hoitoon.
– Asiakaspalvelu on meille sydämenasia, ja kun matkahuollon toimipisteelle haettiin paikkaa emme epäröineet ottaa sitä tähän saman katon alle postin ja veikkauspisteen kanssa. Myös asiakkaat ovat olleet ratkaisuun tyytyväisiä. Paistopisteeltä lämmin leipä kassiin, voittorivi vetämään ja paketti postiin – sillä lailla homma toimii. Ja kyllähän tässä kaupalla aina uusimmat kuulumisetkin vaihdetaan, Eija Malinen kertoo hymyillen.

p
K-Market Lohiranta

Myllytie 1,
72210 Tervo
puh. 017 387 2699
ma – pe 8 – 21, la 8 – 20
kesä-elokuu
ma – la 8 – 21 ja su 11 – 21
su 11 – 20
www.k-market.fi/kaupat/lohiranta

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.