Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kaikki hyvä Kuopion Makasiinista

Päivittäistavarat

Uudistunut K-Market Makasiini hurmaa hyvällä palvelulla ja monipuolisella valikoimallaan. Tervetuloa palveltaviksi!
Kuvassa Henna (vas.), Mika, Anni ja Veera (oik.).

K-Market Makasiini astui viime kesänä 2020-luvulle, kun se avasi ovensa mittavan remontin jälkeen. Satamakadun ja Tulliportinkadun kulmasta löytyvät kattavat valikoimat sekä erinomaiset, nykypäivän tarpeet täyttävät palvelut.

Mika Parviainen on ollut K-Market Makasiinin kauppiaana kaksi vuotta. Kaupan toimintaa, sen valikoimia ja palveluita lähdettiin kehittämään asiakaslähtöisesti.
– Ehdoton valttikorttimme on laaja ja monipuolinen tuotevalikoima. Hedelmä- ja vihannesosastomme on iso ja remontin myötä sen esillepano pääsee oikeuksiinsa.
Tuoreet lämpimäiset, makeat ja suolaiset leivonnaiset, odottavat erinomaisella paistopisteellä.
– Jos haluaa vaikkapa viikonloppuaamuun vähän ekstraa, hevi-osastomme mehukoneella saa puristettua tuoreen hedelmämehun pulloon ja paistopisteeltä aamupalapöytään löytyvät tuoreet croissantit, Parviainen vinkkaa.

Monipuoliset lähipalvelut

Remonttia tehdessä erityistä huomiota kiinnitettiin siihen, että myymälässä on helppo asioida. Avarassa tilassa on mukava liikkua ja hyllyjärjestys on suunniteltu niin, että tuotteet löytyvät helposti ja loogisesti omilta paikoiltaan.
Monipuolisen tuotevalikoiman lisäksi Makasiinista löytyvät kattavat lähipalvelut kuten Veikkauksen ja Matkahuollon palvelupisteet sekä Postin pakettiautomaatti. Samalla kauppareissulla hoituvat siis kätevästi myös nämä asiat.
– Olemme saaneet uudistuksista erittäin hyvää palautetta ja tämä näkyy myös konkreettisesti asiakaskunnassa, johon on kesän jälkeen ilmestynyt koko ajan uusia vakioasiakkaita kaikista ikäryhmistä.

Palveluasenne kunnossa

Parviainen korostaa, että myymälän palveluita kehitetään jatkuvasti asiakkaiden toiveiden mukaan, yhdessä henkilökunnan kanssa.
– Haluamme, että valikoimamme on asiakkaidemme näköinen ja heidän tarpeidensa mukainen. Toiveita otetaan siis vastaan. Keskeisessä osassa kehitystyössä on hyvä ja osaava henkilökuntamme. Paras palvelu, paras työyhteisö ja parhaat asiakkaat – siihen tähdätään!

Herkkukaupalla riittää valinnanvaraa, Anni näyttää.

p
K-Market Makasiini

Satamakatu 36, 70100 Kuopio
ma – pe 7 – 22
la 8 – 22, su 9 – 22
www.k-ruoka.fi/kauppa/k-market-makasiini
Myös Facebookissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.