Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kari Heiskanen ja Erik Iskanius vastaavat Tehdaskadun myymälän valikoimista. LVI-alan erikoisosaajat löytävät oikean tuotteen vesipumpuista ja hanoista pienimpiin liittimiin ja tiivisteisiin.

Savon LVI-Talo suunnittelee ja tekee 22 vuoden kokemuksella LVI-alan asennukset ja remontit. Yritys myy, asentaa ja huoltaa muun muassa uudet lämmitysjärjestelmät sekä alan muut laitteet ja koneet. Yrityksen myymälöistä löytyy todella laaja valikoima varaosia ja tarvikkeita.

Savon LVI-talon varaosapuoli on todella kilpailukykyinen. Hyllyssä on paljon sellaista tavaraa, mitä ei välttämättä löydy tukkureiltakaan, saati sitten tavallisesta marketista tai rautakaupasta. Hyllytilaa on runsaasti ja harvinaisempaakin tavaraa voidaan pitää valikoimissa.

Huolto pelaa rivakasti

Kattava varaosapuoli mahdollistaa ripeän palvelun ja jos vaikkapa loma-asukas tulee etsimään varaosaa viikonlopun kynnyksellä, löytyy se pääsääntöisesti heti mukaan ilman päivien odotusta. Tästä Savon LVI-Talo on saanut paljon hyvää palautetta, työnjohtaja Teemu Haaranen kertoo ja muistuttaa varaosapuolen monipuolisuuden olevan myös huollon nopeuden edellytys.
- Olemme Oraksen ja Hansgrohen valtuutettu takuuhuolto. Vaikka asiakas olisi ostanut näiden merkkien tuotteen muualta, tulee huoltopyyntö meille. Takuuhuollolla on tiukat kriteerit ja kattava varaosavalikoima on niistä yksi. Kun korjauspyyntö tulee ja osa on hyllyssä, lähtee huoltomies asialle saman tien. Jos osaa ei ole, tulee se nopeasti maahantuojalta ja korjaus ei silloinkaan ole monen päivän asia. Töiden tilauksen yhteydessä puhelimitse lähetetyt valokuvat ovat nekin tätä päivää. Ne helpottavat oikeiden varaosien sattumista kerralla, ja tiedot viasta tai viallisesta laitteesta ja laitteen tarvittavista tiedoista on saadaan kerralla varmistettua ja korjaus onnistuu takuuvarmasti, Haaranen lisää.

Mökin varustus kuntoon

Kevään tullen myös kesämökeillä aletaan päivittää tilannetta. Savon LVI-Talo tarjoaa kattavat palvelut.
- Meidän kauttamme onnistuu vesiputket ja hyvä vesiautomaatti pumppaamaan vesi kaivosta mökkisaunaan, keittiöön ja wc:hen. Lämmintä vettä saadaan tehokkaalla lämminvesivaraajalla. Jätevesijärjestelmä vielä ajan tasalle niin mökin perustoiminnot ovat kunnossa. Teemme suunnitelmat alusta loppuun ja annamme hyvät neuvot ja ohjeet tarvikkeineen mukaan. Tarvittaessa osa järjestelmistä voidaan rakentaa valmiiksi jo myymälässä. Me palvelemme alusta loppuun, myynnistä asennukseen ja huoltoihin saakka, myyjä Kari Heiskanen lupaa.

p
Savon LVI-Talo Oy

Tehdaskatu 24, 70260 Kuopio
puh. 017 279 8888
huolto/Teemu Haaranen
040 484 5649
ma - pe 7.30 - 16.30
www.savonlvi-talo.fi
Myös Facebookissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.