Kaikkien kokojen vaateliike

Pukeutuminen ja muoti

Kaunista ja monikäyttöistä muotia löytyy nyt kaikenkokoisille naisille aivan Kuopion keskustasta, H-Talosta, yrittäjä Mervi Martikainen kertoo.

Keskustasta löytyy herkullinen valikoima muotia. Aivan torin kulmalle, H-taloon muuttanut 76 Blouses & O.O.T.D shop myy vaatteita kaiken ikäisille ja kokoisille naisille.
Yrittäjä Mervi Martikainen uskoo keskustan muotitarjonnan vetovoimaan. Siksi omakin liike asettui marraskuussa keskeiselle paikalle torin kulmaan.
- Muutamien satojen metrien säteellä löytyy upeat valikoimat muotia ja pukeutumista, joten keskustaan kannattaa todellakin lähteä vaateostoksille!

Puseroista ulkoiluun ja juhliin

76 Blousesista löytyy muotia moneen lähtöön ja kokoon.
- Kokovalikoimamme on todella laaja, koosta 34 aina 56/58-kokoihin saakka. Meiltä löytyy arkeen sopivia käyttövaatteita, kuten puseroita, tunikoita ja kevääseen sopivia ulkoiluvaatteita.
Kevään ja kesän juhlien lähestyessä kannattaa liikkeeseen piipahtaa myös mekko-ostoksille, sillä valikoimissa on myös juhliin sopivia asuja.
Mervi Martikainen on pitkän linjan ammattilainen, jolla asiakaspalvelu on verissä. Vaateostoksilla kannattaakin kääntyä rohkeasti hänen asiantuntemuksensa puoleen, sillä oikeat koot, imartelevat mallit ja värit löytyvät hänen avullaan helposti jokaiselle naiselle.

p
76 Blouses & O.O.T.D shop

H-Talo, Haapaniemenkatu 20,
70110 Kuopio
ma - pe 10 - 18, la 10 - 16
puh. 040 706 7580
info@76blouses.fi
www.76blouses.fi
Myös Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä

Hae sivustolta

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.