Hanna Partasen maankuulut kalakukot valmistetaan tänäkin päivänä käsityönä alkuperäistä reseptiä vaalien. Täyteläisen arominsa kukot saavat kypsyessään puulämmitteisessä leivinuunissa.

Hanna Partasen leipomon ikisuosikkeja ovat perinteiset ahven- ja muikkutäytteiset kalakukot. Kesäaikaan kukkoja paistetaan myös lauantaisin. Kukon voi noutaa uunituoreena leipomosta iltaseitsemän jälkeen.
– Leipomo on arkisin ja keskikesällä myös lauantaisin auki illalla puoli yhdeksään asti, toimitusjohtaja Perttu Partanen sanoo.
Hanna Partasen kalakukkoja ja muita tuotteita voi ostaa myös torin myyntikojusta. Valikoimaan kuuluvat kalakukkojen lisäksi mehevät lihapiirakat, ruiskuoriset riisipiirakat, munkkirinkelit sekä vadelmahillolla tai omenahillolla täytetyt munkit. Kaikki tuotteet ovat laktoosittomia.

Palanen Kuopiota

Hanna Partasen kalakukkoja on paistettu Kasarmikadulla sijaitsevassa leipomossa jo lähes 90 vuoden ajan. Ennen sitä Hanna leipoi kukkoja kotipaikallaan Lehtoniemessä ja myi niitä torilla.
Hyvä palvelu oli Hannalle sydämenasia, ja siihen luottaa leipomon väki tänäkin päivänä.
– Isoisoäitini Hanna olisi varmasti iloinen ja ylpeä leipomosta tänäkin päivänä, Perttu Partanen sanoo.

p
Kalakukkoleipomo Hanna Partanen

Kasarmikatu 15, 70110 Kuopio
puh. 017 282 1609
leipomo ma – pe 6 – 20.30, la 6 – 14 (juhannuksesta elokuun puoliväliin la klo 6 – 20.30)
myyntikoju torilla ma – la 7.30 – 14.30, kesällä myös iltatorit
www.hannapartanen.com
Löydät meidät Facebookista