Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kalakukkoa kesäpöytään

Erikoisliikkeet

Yrittäjä Janne Komulainen pääsee itsekin välillä mukaan asiakaspalvelutehtäviin Kuopion torille.

Kesäiseen juhlapöytään kannattaa tilata ajoissa mieluinen kalakukko, johon voi itse valita täytteen ja koon. Kalakukkoleipomo Irene Partasen käsityöosaamista ja vankkaa ammattitaitoa todistaa tänäkin vuonna talvimarkkinoilla saavutettu ahvenkukon Suomen mestaruus.
Perinteisiä kukkoja, piirakoita, munkkeja ja muita leivonnaisia on myynnissä kalakukkoleipomo Irene Partasen uuden, Inkilänmäellä olevan leipomo-myymälän lisäksi myös kauppahallissa ja torivaunussa. Tuotteita on vähittäismyynnissä myös muualla Suomessa.
Ely-keskuksen kehittämisavustuksen tuella rakennettu leipomo ja myymälä-kahvila ovat saaneet asiakkailta hyvän vastaanoton.
– Asiakkaamme voivat tehdä ostoksensa ja tilata herkut juhliin suoraan leipomolta, jossa asioimisen yhteydessä voi vaikka nauttia kupillisen kahvia sananmukaisesti uunituoreen kahvileivän kera, leipomon luova johtaja Pekko Järvinen esittelee.
Torivaunu palvelee maanantaista lauantaihin. Sen valikoimissa on kalakukkoja, lihapiirakoita, munkkeja ja riisipiirakoita.

p

Kalakukkoleipomo
Irene Partanen
Inkilänmäenkatu 19, 70340 Kuopio
puh. 050 370 4979
ma – pe klo 7 – 16, la 8 – 12
Myyntipisteet:
Kuopion Kauppahalli
puh. 044 718 0033
ma – pe 8 – 17, la 8 – 15
Kuopion tori
ma – pe 8 – 18.30, la 8 – 17
info@irenepartanen.fi
www.irenepartanen.fi
Myös Facebookissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.