Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kalusteliikkeiden klassikko

Sisustus ja kalustus

Satu ja Ari ovat Hempan Kalusteen vakioasiakkaita. Hankinnat on tehty samasta paikasta jo vuosien ajan niin koteihin kuin työpaikalle. Kalusteiden laatu, erinomainen palvelu ja etukäteen sovituista aikatauluista kiinni pitäminen takaavat sen, että kauppoja tehdään Ari Tuomaisen kanssa jatkossakin.

Hempan Kaluste palvelee asiakkaita ammattitaidolla ja jo 37 vuoden kokemuksella. Useissa tapauksissa asiakkuus on siirtynyt jo sukupolvelta toiselle.

Hempan Kalusteesta löytyvät kaikki kodin kiintokalusteet keittiöön, WC-tiloihin, kylpyhuoneeseen sekä makuuhuoneisiin, eteiseen ja kodinhoitohuoneeseen. Laaja kalustevalikoima ja ammattitaitoinen suunnittelupalvelu takaavat sen, että jokainen saa kotiinsa yksilölliset ja räätälöidyt kalusteratkaisut.
– Jokainen asiakas on meille tärkeä ja haluamme aina palvella mahdollisimman hyvin. Meiltä löytyy useiden valmistajien mallistoja esimerkiksi ovissa ja pöytätasoissa, joten valikoimaa riittää. Lisäksi meiltä saa myös kodinkoneet, altaat, hanat ja led-valot, joten asiakas saa kaiken tarvitsemansa samasta paikasta, Arto ja Ari Tuomainen kertovat.

Toimitusvarmuus valttikorttina

Yritys on tunnettu luotettavuudestaan. Kun toimitus on sovittu tietylle päivämäärälle ja kellonajalle, siitä myös pidetään kiinni. Tämä helpottaa remontin suunnittelua ja etenemistä, eikä lähetyksen vastaanottamiseen liity turhaa odottelua.
– Monille asiakkaallemme on myös tärkeää, että käymme tarvittaessa tarkistusmittaamassa kohteen ennen kalusteiden tilaamista. Näin asiakas voi olla huolettomin mielin sen suhteen, että kalusteet ovat varmasti oikean kokoisia, Risto Väänänen kertoo.

Hyvien liikenneyhteyksien äärellä

Asioimaan on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisilla liikennevälineillä. Moottoritieltä käännytään rampilta 73 kohti Joensuuta ja Toivalan tehdasalueelle, josta löytyvät opasteet perille asti. Linja-autolla taas kannattaa ajella Vuorelaan asti, sillä Vuorelan ostoskeskuksen pysäkiltä pääsee kätevästi alikulkutunnelin kautta myymälälle.
– Kotitalouksien lisäksi palvelemme myös rakennusliikkeitä. Meiltä löytyy tavaraa lyhyelläkin varoitusajalla ja tilavalle piha-alueelle on helppo tulla isommallakin autolla.

p
Hempan Kaluste

Louhentie 7, 70900 Toivala
Myymälä ma – pe 9 – 17, tuotanto 7 – 15.30
puh. 017 465 1882
myynti@hempankaluste.fi
Myös Facebookissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.