Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kalustetut asunnot moneen tarpeeseen

Majoitus ja matkailu

Kotimaailma tarjoaa myös Kuopiossa kodinomaista, mukavaa asumista kalustetuissa, siisteissä keskusta-asunnoissa, yrittäjä Kai Ranta-Pere esittelee.

Kodinomainen asunto keikkatyöntekijälle? Kalustettu huoneisto koko perheen matkaa varten? Remonttia pakoon kunnon keskusta-asuntoon? Kotimaailmalla on Kuopiossa monia kalustettuja vaihtoehtoja erilaisiin asuntotarpeisiin.
Kotimaailmalla on Kuopion ja useiden muiden kaupunkien keskustassa tarjolla lukuisia kalustettuja asuntoja yksiöistä kolmioihin. Osassa asunnoista on myös sauna. Asunnot vuokrataan vähintään kahdeksi vuorokaudeksi, mutta onpa joku asunut Kotimaailman asunnossa jopa toista vuotta.
– Asuntoa kysytään moneen tarpeeseen. Joku haluaa muuttaa kodinomaisen, kalustettuun asuntoon esimerkiksi oman asunnon remontin ajaksi. Toinen on ”komennusmies” tai paljon työnsä vuoksi muuten matkustava, joka haluaa hotellimajoituksesta poikkeavan asunnon, Kuopion Kotimaailman yrittäjä Kai Ranta-Pere esittelee.
– Meillä on asiakkaina myös lomamatkalla olevia isoja perheitä, jotka haluavat mieluummin yhteisen asunnon kuin että varaisivat hotellihuoneita tai menisivät yöpymään sukulaisten luo.
Ranta-Peren mukaan asumisen helppous sekä asuntojen laatu ja siisteys, hyvä kalustus ja varustelu sekä sijainti kaupungin keskustassa ovat saaneet asiakkailta kiitosta.
– Joihinkin asuntoihimme voi tuoda myös lemmikkieläimiä, mikä myös on monelle asiakkaalle tärkeä seikka.

p

Kotimaailma Kuopio

Puijonkatu 45, 70300 Kuopio
ma – pe 10 – 17, muina aikoina sop. muk.
puh. 050 377 6668
kuopio@kotimaailma.com
www.kotimaailma.com

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.