Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Karppi tuli Kalakukkoon

Ostoksille, Päivittäistavarat

Tästä pääset K-Market Kalakukkoon, kauppias Sirpa Karppi näyttää Kauppa -ja Viihdekeskus Minnan käytävällä.

Sirpa Karppi on K-Market Kalakukon uusi kauppias heinäkuun alusta lähtien. Hän jatkaa entiseen tapaan myös K-Market Neulamuikun kauppiaana.

Uusi kauppias kertoo olevansa tuoreesta kauppapaikasta iloinen ja innoissaan. Kauppaa lähdetään kehittämään kahden erilaisen asiakaskunnan näkökulmasta. Toinen on lähialueen asukkaat ja toinen on Finnkinon kävijät. Yhtenä ensimmäisistä uudistuksista on marketin valikoimiin tulevat Hanna Partasen kalakukot ja lihapiirakat.
– Kyllähän jo Kalakukko-nimi velvoittaa siihen, että kukkoja löytyy. Hanna Partasen leipomo on sunnuntaisin kiinni ja matkailijat ovat kyselleet, mistä kukkoja silloin saisi. Ja kuopiolaiselle asiakkaallekin on kätevää, kun kukon saa kopattua mukaan kauppareissulla. Tulemme myös jatkossa arpomaan asiakkaiden kesken joka kuukausi kalakukon, Karppi vinkkaa.
Uusia ideoita on syntynyt myös markkinointiin. Kauppa- ja Viihdekeskus Minnassa sijaitsevan kaupan asiakaskunnasta puolet on nuoria, joten kaupalla otetaan TikTok haltuun.
– Meidät löytää jatkossa myös TikTokista. Joten tuoteuutuuksia, tarjouksia, hauskoja arvontoja ja leffaherkkusuosituksia kannattaa bongata sieltä. Kohdennamme markkinointia eri asiakasryhmille eri somekanavissa, joten myös Facebook ja Instagram päivittyvät jatkossa ahkerasti.

Tuotetoiveet esille

Niin tuotevalikoimaa kuin toimintaa tullaan kehittämään myös jatkossa. Karppi itse käy säännöllisesti Etelä-Suomessa haistelemassa uusia tuulia ja poimimassa toimivia ideoita käyttöön. Jatkossa Kalakukon väki ottaa mielellään tuotetoiveita vastaan asiakkailta. K-Kaupan vahvuus on, että tuotevalikoimia rakennettaessa asiakkaiden toiveet pystytään ottamaan hyvin huomioon.
– Meille kannattaa esittää toiveita tuotteista. Kauppaan tulee esille tuotetoivetaulu, jolla vastaamme annettuihin toiveisiin ja tiedotamme, miten niiden suhteen on edetty.

Kauppiaana kymmenen vuotta

Sirpa Karpilla on takanaan pitkä ura K-ryhmässä. K-Market Neulamuikun kauppiaana hän on toiminut kymmenen vuotta ja sitä ennen Keskolla 20 vuotta seitsemässä eri tehtävässä.
– Olen iloinen uudesta kauppapaikasta ja samalla onnellinen siitä, että saan jatkaa tuttuun tapaan myös K-Market Neulamuikun kauppiaana, hän kertoo.
Kauppiaana Karppi näkee tärkeimpänä tehtävänään paitsi asiakkaiden toiveiden kuuntelun ja kaupan toiminnan kehittämisen myös henkilökunnan hyvinvoinnista huolehtimisen.
– Tärkein tehtäväni on varmistaa, että henkilökunta voi hyvin ja viihtyy työssään.
Monitoiminainen on mukana myös kaupan arjessa.
– Minut tullaan näkemään aika ajoin Kalakukonkin kassalla.

p
K-Market Kalakukko

Ajurinkatu 16, 70110 Kuopio
(Kauppa- ja Viihdekeskus Minna)
ma – pe 7 – 21, la 10 – 21, su 12 – 20
puh. 010 574 2540
www.k-market.fi/kaupat/kalakukko
Myös Facebook, Instagram ja TikTok

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.