Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Käsintehtyä street foodia läheltä

Ravintolapalvelut

Tervetuloa taikuriin, ravintolapäällikkö Maija Valta toivottaa maukkaan savulohisalaatin kanssa.

Taikuri on ravintola, jossa maailman maut ja läheltä tulevat raaka-aineet kohtaavat. Viihdekeskus Minnan katutasosta löytyvä ravintola on heti ensimmäisenä toimintavuotenaan hurmannut kuopiolaiset ja kaupungissa vierailevat konstailemattomilla ja herkullisilla annoksillaan.

Jyväskylässä ja Kuopiossa toimiva Street Food Bar Taikuri toimii fast casual -tyyppisesti. Ruoka valmistuu nopeasti, mutta samalla panostetaan ruokien tuoreuteen, aitouteen ja vastuullisuuteen. Street Food Bar Taikurin sijainti samassa viihdekeskuksessa kuntosalin, elokuvateatterin ja toisen ravintolan kanssa on monella tavalla otollinen. Aktiivista, mutta rentoa vapaa-aikaa arvostavat hyvän ruoan ystävät ovat ottaneet Taikurin omakseen.
– Meille on helppo tulla ja Taikurin herkut istuvat loistavasti kivaan iltaan hyvässä seurassa. Listamme uusiutuu kolme kertaa vuodessa ja siitä löytyy takuuvarmasti oma suosikki isoon ja pieneen nälkään, raikkaista salaateista muhkeisiin burgereihin, ravintolapäällikkö Maija Valta kertoo.

Aitoja makuja avokeittiöstä

Taikurin lähiruokaa vahvasti suosiva toimintaperiaate on saanut Kuopiossakin todella positiivisen vastaanoton. Esimerkiksi liha Taikuriin tulee Savo-Karjalan Lihalta ja paikallisilta rotunautatiloilta, leipä ja sämpylät tulevat Liepuskalta. Kuopiolainen suosikkiannos Savo Burger on todella nimensä veroinen, sen juustokin on paikallista Peltolan Blueta.
– Tuoreus ja käsityö on sekin tärkeää, ruoka tehdään käsityönä avokeittiössä alusta loppuun eikä eineksiä maustamalla. Halutessaan asiakas tietää kunkin raaka-aineen alkuperän ja voi seurata annoksen valmistusta. Maija Valta muistuttaa myös kestävän kehityksen arvojen olevan Taikurille tärkeitä. Esimerkiksi take away annoksissa kaikki pakkausmateriaalit ovat biohajoavia.

p
Street Food Bar Taikuri Kuopio

Viihdekeskus Minna, (Entinen Iso Cee)
Ajurinkatu 16, 70110 Kuopio
puh. 050 472 2889
ma – to 10.30 – 22. pe 10.30 – 24
la 11 – 24, su 11 – 22
kuopio@ravintolataikuri.fi
www.ravintolataikuri.fi
Facebookissa Street Food Bar Taikuri Kuopio

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.