Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kastumistakuu koirakylpylässä!

Eläimet

Uiminen on hauskanpidon lisäksi erinomainen kuntoilu- ja kuntoutusmuoto.

Koirakylpylä AaltoTassu tarjoaa hauskoja ja hyvinvointia lisääviä aktiviteetteja koirakavereille.

Itä-Suomen suurimmasta koirakylpylästä löytyy 55-kuutioisen altaan lisäksi koirahieronta, infrapunalaite, suolahuone, juoksumatto sekä trimmauspalvelut. Kymmenen metriä pitkässä ja 5,5 metriä leveässä uima-altaassa mahtuu polskimaan niin pienet kuin isot koirat. Kerralla altaaseen pääsee kolme koiraa. Yrittäjä Kirsi Sinda kertoo, että lähes jokainen koira nauttii uimisesta.
- Ramppi on monelle ensikertalaiselle jännittävä paikka, mutta kun se selvitetään, riemulla ei ole rajoja. Ensikertalaiselle uimiseen varataankin aikaa 45 minuuttia, jotta uuteen paikkaan ja tilanteeseen pääsee tutustumaan rauhassa. Tarvittaessa Sinda avustaa menemällä märkäpuvussa mukaan altaaseen.

Vesi kohottaa kuntoa

Heinäkuun alussa yrittäjänä aloittanut Sinda kertoo, että AaltoTassuun ovat tervetulleita kaikenkokoiset ja rotuiset koirat aina työkoirista, harrastus-, näyttely- ja kotikoiriin.
Uiminen on koirille erinomainen kuntoilumuoto. Puolen tunnin uinti vastaa parin tunnin metsälenkkiä. Koiran kylpyläreissu onkin hyvä tapa saada energiaa kulumaan ja kunto kohoamaan. Myös kuntoutujille vesi on erinomainen elementti. Veden vastus ja kannatus auttaa koiraa käyttämään esimerkiksi kuntoutettavia raajoja. Altaassa koirat temmeltävät lelujen kanssa, onpa vedessä mahdollista harrastaa myös vesilityä.

Lihashuolto on tärkeää koirillekin

Uinnin lisäksi AaltoTassusta löytyvät myös muut karvaisten ystävien palvelut. Sindalla on pitkä kokemus koirahieronnasta, jäsenkorjauksesta ja lihashuollosta.
- Lihashuollon soisi kuuluvan kaikkien koirien elämään, erityisesti harrastus- ja työkoirille, mutta myös kotikoirille. Esimerkiksi vanhemmiten ilmenevä kärttyisyys voi osin johtua lihasten kireydestä.
Hieronnan tai uinnin yhteydessä koirilla on mahdollisuus myös kölliä yhdessä omistajan kanssa infrapunalaitteen lämmössä. Koirien käytössä laite on uniikki ja sillä on saatu hyviä tuloksia muun muassa nivelrikkoisilla koirilla.

AaltoTassussa viihtyvät kaikenlaiset koirat, yrittäjä Kirsi Sinda kertoo kylpyläkoirien Ytyn ja Sallin polskutellessa taustalla.

p
Koirakylpylä  Aaltotassu

Saamaislahdentie 14,
70420 Kuopio
ti - pe klo 11 - 19.30
la - su klo 10 - 15
puh. 050 556 5546
Sähköinen ajanvaraus
www.aaltotassu.fi
Myös Facebookissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.