Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kasvonkohotuksen uusi aikakausi

Vapaa-aika ja elämykset

FilLift-hoidolla kasvoille hellävarainen kohotus! Lopputuloksen viimeistelevät kotihoitotuotteet sekä japanilainen kasvojenhierontarulla, Sirpa ja Tia vinkkaavat.

Kasvojen kohotus ilman pistoksia ja Botoxia? Nyt se on mahdollista. Diego Dalla Palman uusi FilLift on ihon ikääntymistä hidastava hoitolinja, joka on saanut inspiraationsa esteettisestä lääketieteestä.
Kasvojen nuorekkuus ei liity pelkästään juonteiden määrään, vaan myös piirteiden harmonisuuteen ja ilmeen raikkauteen.
– FilLift uudelleenasettelee, täyttää ja täytelöittää sekä tasoittaa kasvojen ihoa. Kollageenia suojeleva Collalift®18 taistelee ihon veltostumista vastaan ja auttaa ylläpitämään luonnollista täyteläisyyttä ja muotoa kasvoilla. Erilaiset peptidit stimuloivat kollageenin tuotantoa sekä tasoittavat ja vähentävät juonteita jättäen ihon tasaisemmaksi, Sirpa Lyytinen kertoo.

Nuorekas ilme ilman pistoksia

Botox-hoidoista inspiraationsa saanut FilLift siis tuottaa ihoa kohottavan ja tasoittavan lopputuloksen ilman pistoksia. Hoitolahoito syväpuhdistaa ja täytelöittää ihoa ja hoitoon kuuluva kasvojen hieronta tehostaa vaikutusta. Hoitolinjaan kuuluvat myös kotihoitotuotteet.
– Esimerkiksi silmänympäryksille, huulille ja huultenympärysiholle tarkoitettu voide on täysin hajusteeton. 30 päivän hoitokuurina käytettävät ampullit puolestaan tarjoavat kosmeettisen tehohoidon.
Kotihoitotuotteet sisältävät samoja raaka-aineita kuin hoitolatuotteet.
Ihon uusi nuorekas yleisilme viimeistellään japanilaisella Ko-Kobido hierontarullalla, joka on suunniteltu parantamaan pintaverenkiertoa, kiinteyttämään, stimuloimaan, kohottamaan ja muotoilemaan ihokudoksia.
– Rulla sopii kaikille ihotyypeille, ehkäisemään ja vähentämään ikääntymisen merkkejä ja muokkaamaan kasvojen piirteitä. Rohkeasti kokeilemaan ja rullailemaan!

p
Kauneushoitola Sirpa Lyytinen

Puijonkatu 33, 70100 KUOPIO
ma – pe 9 – 17, la sopimuksen mukaan
puh. 017 3644 797, 0500 271 238
kauneushoitola.sirpalyytinen@gmail.com
kauneushoitolasirpalyytinen.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.