Eija Ursinius viihtyy Katriina-Kestin tiskin takana. Herkulliset tuoreet munkit ja korvapuustit maistuvat asiakkaille.

Katriina-Kesti on palveleva lounaskahvila keskellä Tervoa, kauniissa rantamaisemassa Salen alapihalla. Lounaskahvilassa riittää vilinää aamukuudesta iltamyöhään. Pitopalvelu toimii niin kahvilassa kuin asiakkaiden luonakin.

Lounaskahvila Katriina-Kesti on perustettu vuonna 1995. Yrittäjä Eija Ursinius kertoo työpäivän alkavan aikaisin. Arkisin hän tulee töihin varhain ja huolehtii että tarjolla on tuoretta purtavaa ja kahvia. Kuudelta saapuvat ensimmäiset asiakkaat ja lounasaikaan on ajoittain tungostakin.
– Aeka ee piäse pitkäks käämään, tässä kuulee aitiopaikalla kylän tuoreimmat kuulumiset ja olennaiset informaatiot. Juttuseuran lisäksi meiltä saa maittavia lounaita, pizzaa, jäätelöä, virvokkeita, kahvia ja olutta ja muita juomia A-oikeuksin. Meillä on myös 18 hengen kabinetti yksityistilaisuuksiin tai kokouksiin. Katriina-Kestissä onnistuvat myös pikkujoulut ja nyt onkin syytä jo pohtia varausta, parhaita iltoja jo ruksaillaan allakkaan. Jos jollakulla on muu paikka juhlille katsottuna, me hoidamme kyllä pitopalvelun mielellämme, Eija muistuttaa.

Pitopalvelua perhejuhlista pikkujouluihin

Katriina-Kesti on siis myös suosittu pitopalveluyritys. Vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla onnistuvat monensorttiset tilaisuudet erilaisissa ympäristöissä.
– Järjestämme kaikenlaiset juhlatilaisuudet häistä syntymäpäiväjuhliin ja muistotilaisuuksiin. Tilaisuudet voidaan järjestää joko lounaskahvilamme tiloissa tai asiakkaan kanssa sovituissa muissa tiloissa. Meiltä löytyvät kaikki pitopalvelut ja kuuntelemme mielellämme asiakkaidemme toiveita palvelumme suhteen. Monet Tervon yrityksistä ovatkin pitkäaikaisia yhteistyökumppaneitamme jo viime vuosituhannelta asti, Eija Ursinius kertoo ja toivottaa kaikki tervolaiset ja kunnassa vierailevat tervetulleiksi Katriina-Kestiin Tervonsalmen rantaan.

p

Katriina-Kesti
Laituritie 1, 72210 Tervo
puh. 017 387 2142 / 040 559 4158
ma – to 6 – 19, pe 6 – 20, la 7 – 19
su 8 – 19
info@ketriinakesti.fi
www.katriinakesti.fi