Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kauneuden monipuoliset palvelut

Apteekit, terveys ja kauneus, Vapaa-aika ja elämykset

Jaana Louhos ja Marja-Liisa Rönkkö ovat tehneet Hifu-hoitoja noin vuoden verran. Hoito on hyvin siedetty, eikä vaadi palautumisaikaa. Tulokset ovat olleet positiivisia.

Kauneushoitola Eila Mytkäniemen nimi tunnetaan, onhan yritys toiminut Kuopiossa yli 60 vuoden ajan. Pitkä kokemus alalta on myös Marja-Liisa Rönköllä ja Jaana Louhoksella, jotka molemmat ovat olleet yrittäjinä jo 22 vuotta ja kosmetologeina 30 vuotta.
Kauppakeskus Minnassa sijaitsevan kauneushoitolan erityisinä valtteina on rauhallisuus ja monipuolisuus. Neljä erillistä hoitohuonetta takaavat yksilöllisen ja rauhallisen hoitohetken.
- Palvelumme yltävät kasvoista jalkoihin ja peruspalvelujen lisäksi teemme myös erityishoitoja. Jalkahoidon yhteydessä teemme myös sisään kasvaneen kynnen Pofofix-oikaisuhoitoa, joka on välitön apu vaikeisiinkin kynsiin, Rönkkö kertoo.
Kasvoille heleyttä antaa uusi Academie Derm Acte -hapotus. Hapotushoito sisältää maito-, glykoli- ja fytiinihappoa sopivassa suhteessa. Jo kertahoidolla saadaan näkyviä tuloksia, eikä se aiheuta ihon pitkällistä kuoriutumista. Sopii kaikille ihoille, erityisesti kohteena on eloton juonteikas, pigmenttinen ja ikääntyvä iho.
- Kestopigmentointia tehdään jo 25 vuoden kokemuksella. Diatermialla poistetaan pysyvästi hiusverisuonia, karvoja ja varsiluomia.

Kasvonkohotus ultraäänellä

Kauneushoitola Eila Mytkäniemeltä löytyy myös kiinteyttävä Hifu-kasvohoitolaite. Hoidossa ihon sisempiin kerroksiin kohdennetaan ultraääntä, mikä lämmittää ihonalaiskudosta ja kiihdyttää kollageenin tuotantoa. Hoidossa ihonalaiskudosta lämmitetään 60 - 70 asteeseen, jolloin kollageenin tuotantoa aktivoidaan.
- Hoito lisää ihon kimmoisuutta ja napakkuutta sekä silottaa juonteita. Hoitokertoja tarvitaan yhdestä kolmeen. Tulokset näkyvätkin viiveellä, viikkojen ja kuukausien kuluttua, Louhos kertoo.
Hoito sopii hyvin velton ihon kiinteyttämiseen ja juonteiden silottamiseen.

p
Kauneushoitola
Eila Mytkäniemi

Kauppakeskus Minna 3.krs
Haapaniemenkatu 18, 70110 Kuopio
ma - pe 9 - 18, la 10 - 15
puh. 050 373 4643
www.kauneushoitolamytkaniemi.fi
Myös Facebookissa ja Instagramissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.