Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kauppakadun maukkain terassisuora

Ravintolapalvelut

Isä Camillon patio avattiin vappuna. Keidas keskellä kaupunkia palvelee niin hellepäivinä kuin viileinä iltoinakin. Kippis!

Isä Camillon terassi on saanut aivan uuden ilmeen ja samalla myös uuden nimen.
Isä Camillon Patio tuo Kauppakadulle pirteää kesäilmettä ja viihtyisän kesäkeitaan.

Pation vastaava Elli Daavitsainen kertoo mittavasta uudistuksesta, joka uudisti Isä Camillon tutun terassin nimeä myöten. Isä Camillon Patio avattiin vappuna.
– 150-paikkainen terassi on saanut uuden kodikkaan ilmeen, ja samalla nimikin on päivittynyt Isä Camillon Patioksi. Kokonaisuuden on suunnitellut kuopiolainen sisustussuunnittelija Tiina Ruotsi. Uudet lounget ja sohvaryhmät tyynyineen, pöydät ja tuolit, katokset ja muut pienet harkitut yksityiskohdat luovat viihtyisyyttä ja rentoa kesäfiilistä. Tyyliin sopivat valaisimet ja lämmittimet jatkavat terassikautta mukavasti. Samalla myös Kauppakadun puoleinen sivu pääsee oikeuksiinsa loungen ja pergolan myötä, tämäkin osa on nyt luonteva osa patiota ja samaa kokonaisuutta myös Pannuhuone Gust.Raninin terassin kanssa. Kauppakadun varresta löytyy siis hulppea terassisuora, joka on kokonaan samaa anniskelualuetta. Patiolta voit poiketa juoman kanssa pannarille ja päinvastoin, Elli muistuttaa.

Pation ja Pannuhuone Gust.Raninin yhteispeli toimii

Jokaiseen pöytään patiolla voi myös tilata ruokaa ja pöytiintarjoilu pelaa. Tarjolla on Isä Camillon ruokalista sekä tietysti laaja ja kesähenkinen juomavalikoima. Patiolla saa myös lounasta aina sään salliessa, arkisin klo 11-14. Pannarin terassilta tuttu Kyökki puolestaan toimii kesällä esimerkiksi Komediafestivaalien aikana myös Kauppakadun puoleisella sivulla.
– Ilta-aikaan näiden kahden terassin ja pation yhteispeli toimii jouhevasti, ruokaa ja juomaa on aina saatavilla joustavasti. Perjantaisin ja lauantaisin auki olevan Kyökin urbaaniin iltaelämään räätälöityjä herkkuja maistellaan nyt patiollakin entistä enemmän. Pääsääntöisesti Kyökki avautuu iltakymmeneltä, mutta tapahtumien mukaan avataan aikaisemminkin. Isä Camillon Patio ja Pannuhuone Gust.Raninin terassi ovat aktiivinen osa kesä-Kuopion sykkivää ydintä, näillä kulmilla on aina hyvät kesäfiilikset keleistä riippumatta, Elli Daavitsainen lupaa.

p

Isä Camillo
Kauppakatu 25-27, 70100 Kuopio
puh. 017 581 0450
Isä Camillon Patio
ma – pe 11 – 02, la 11.30 – 02
ravintola@isacamillo.net
www.isacamillo.net
www.ravintolamestarit.net
https://instagram.com/isa_camillon_patio

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.