Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kauppapaikkojen klassikko

Erikoisliikkeet

Kuopion Kauppahalli on perinteikäs kauppapaikka Suomen parhaan torin laidalla. Kaikkea hyvää ja kaunista elintarvikkeista kädentaitoihin, makumaailmasta muotiin.

Leipäkauppa Tildan Puoti/ SS Herkku Oy

Iloisen meiningin Tildan Puoti jatkaa uuden yrittäjän, Sirpa Soinisen vetämänä. Vanhaan malliin tarjolla on perinteisin menetelmin valmistettua ruisleipää, rieskaa ja karjalanpiirakoita. Ruisleivät ovat paikallisia, käsintehtyjä ja savolaiseen juureen valmistettuja rehtejä maalaisruisleipiä. Pikkusuolaista löytyy vaikka tuliaisiksi tai ihan vain omaan kahvipöytään. Myös kahvileivät ovat käsintehtyjä herkkuja, eikä pidä unohtaa myöskään kupsakoita kakkuja ja savolaisten perinneherkkua, mustikkakukkoa. Tildan Puodista löytyy myös gluteenittomia tuotteita monipuolisesti.

www.tildanpuoti.fi

 

 

 

Herkkukauppa Pikkumakkee

Kauniisti pakatut suklaat, irtokonvehdit ja muut makeiset sopivat niin lahjaksi kuin juhlapöytäänkin. Tämän talven uutuussuklaa on Mualiman Napa -konvehti, jota saa niin tumma- kuin maitosuklaaversionakin. Mualiman Napa on nyt myös kahvittelijoiden valinta, Kuopiossa paahdettua pehmeän pyöreää suodatinkahvia on jo saatavilla. Pikkumakkeessa on runsas valikoima kotimaisten pienpaahtimoiden kahveja ja teelaatuja eri puolilta maailmaa. Lahjoja ja tuliaispakkauksia teemme asiakkaan toiveiden mukaan.

www.pikkumakkee.fi

Ykkösherkku

Maistuisiko vaikkapa tryffeli-moliterno, ranskalainen lampaanmaidosta
tehty Papillonia ja Pastore Centralia, italialainen lehmänmaidosta valmistettu
Taleggio tai ranskalainen Brie?
Kauppahallin Ykkösherkku yhdistää paikallisen osaamisen ja kansainväliset maut. Laatua arvostavien herkkusuiden iloksi Ykkösherkun juustovalikoima on suorastaan häkellyttävän monipuolinen.
Ykkösherkun juustot tulevat suoraan valmistajilta ja maahantuojilta. Runsas valikoima kattaa korkealaatuisia juustoja Suomesta, Hollannista, Ranskasta, Italiasta, Sveitsistä ja Espanjasta. Juustojen seuraksi löytyy myös monipuolinen valikoima herkullisia hillokkeita ja paljon muuta maistuvaa lähituottajilta ja maailmalta. Herkullinen italialainen beluga-sampi on uusin suosikki. Kuopion Perinnetuote Oy:n aidot kalakukot ovat haluttu tuote niin turisteille tuliaisiksi kuin lähiasiakkaiden ruokapöytään. Kauppahallin Ykkösherkku on maistuvien lahjojen uniikki myymälä, ja sen lahjakortti sopii niin pukinkonttiin kuin muihinkin lahjalaukkuihin.

www.ykkosherkku.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.