Painotalo Plus Digitalin toimitusjohtaja Sauli Vuorinen sanoo, että Plus yrityksen nimessä tarkoittaa monenlaista plussaa asiakkaalle. Meillä on myös julkaisujärjestelmä, jossa online- ja mobiilijulkaisemisen voi tehdä rinnan printin kanssa.

Painotalo, joka tarjoaa plussaa asiakkailleen

Painotalo Plus Digital tekee paljon muutakin kuin painotöitä. Painotuotteiden suunnittelu ja toteutus sekä digitaaliset tuotteet ovat plussaa asiakkaille.

Painotalo Plus Digital, tai kavereiden kesken PPD, painaa muun muassa mainosmateriaaleja, esitteitä, tuoteluetteloja ja asiakaslehtiä.
– Tarjontamme kattaa kuitenkin paljon muutakin kuin pelkkiä painopalveluita. Meiltä löytyy tukea erilaisten painotuotteiden suunnitteluun ja toteuttamiseen, luettelee toimitusjohtaja Sauli Vuorinen.
Asiakas voi jättää esimerkiksi kokonaisen asiakaslehden tuottamisen Painotalo Plus Digitalin hoidettavaksi. Kokonaisuus hoituu graafisesta suunnittelusta ja toimitustyöstä aina lopullisen lehden painoon ja jakeluun asti.
– Tarvittaessa tarjoamme asiakkaillemme julkaisujärjestelmän, jossa online- ja mobiilijulkaisemisen voi tehdä rinnan printin kanssa.
– Teemme asiakkaan pyynnöstä vielä lukijatutkimuksenkin, jotta asiakaslehden sisältöjä saadaan kehitettyä entistä paremmin lukijakunnan tarpeita vastaaviksi.
Vuorinen vakuuttaa talosta löytyvän monipuolista osaamista myös digitaalisesta markkinoinnista, jonka kasvu näkyy myös Painotalo Plus Digitalilla.
– Yhdestä materiaalista on moneksi. Valmiista esitemateriaaleista voidaan tehdä esimerkiksi videoita sosiaaliseen mediaan tai messuilla esitettäviksi.
Painotalo Plus Digitalin asiakaskunta on yhtä monipuolinen kuin yritys itsekin. Asiakkaista löytyy niin isoja, kansainvälisiä pörssilistattuja yrityksiä kuin pienempiä järjestöjäkin.
Jokaiselle löytyy sopiva palvelukokonaisuus.
– Näin kattavaa palveluportfoliota harvalta vastaavalta toimijalta löytyy, myhäilee Vuorinen.

Asiakkaat suosittelevat meitä

Tuoreimmassa asiakastyytyväisyystutkimuksessa Painotalo Plus Digital sai loistavat arvostelut asiakkailtaan: yli puolet nykyisistä asiakkaista on suositellut Painotalo Plus Digitalia omille asiakkailleen tai kollegoilleen.
– Jokainen asiakas palvellaan parhaalla mahdollisella tavalla ja kunkin tarpeiden mukaan.
– Kaiken kaikkiaan 92 prosenttia nykyisistä asiakkaista antoi yritykselle arvosanan hyvä tai erittäin hyvä, mainitsee Vuorinen.
Painotalo Plus Digital, jonka osaaminen perustuu yli sadan vuoden mittaiseen toimialatuntemukseen.
Painotalo on osa Mediatalo Keskisuomalaista.

 


Meidän Kaitsu palvelee savolaisia

Painotalo Plus Digitalin asiakkuuspäällikkö Kai Viljakainen auttaa valitsemaan juuri oikean ratkaisun.
– Haluan nähdä vaivaa sen eteen, että asiakas saa parhaan mahdollisen ja hintatasoltaan sopivan ratkaisun.
Painotuotteen materiaalilla ja laadulla voidaan jo lähettää monenlaista viestiä Viljakaisen mukaan. Sillä voidaan antaa mielikuva laadusta ja asiantuntijuudesta, ympäristötietoisuudesta tai vaikkapa arvokkuudesta.
– Voimme miettiä yhdessä, millaisen mielikuvan haluat yrityksestäsi antaa tai minkälaisella budjetilla olet liikkeellä, Viljakainen sanoo.

p

Painotalo Plus Digital
Kai Viljakainen, 050 555 3352
kai.viljakainen@ppd.fi
www.ppd.fi