Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Keittiö kuin ajatus

Rakentaminen ja remontointi

Puuajatus toimitti kaikki kiintokalusteet uuteen omakotitaloon Saaristokaupungissa. Keittiöön tuli mattamustat viilupintaiset ovet ja aamiaiskaappi toteutettiin rungon sisään avautuvilla ovilla. Saarekkeessa on upea 20 millin paksuinen Dekton taso.

Puuajatuksen keittiöt ovat laadukkaita kokonaisuuksia, jotka on hiottu viimeistä yksityiskohtaa myöten asiakkaan näköiseksi. Puuajatus on paikallinen yksityinen puusepänliike, joka suunnittelee, valmistaa ja asentaa yksilölliset keittiöt mittatilauksena.
– Kuuntelemme asiakkaan toiveet ja teemme niiden pohjalta 3D-suunnitelman. Sen jälkeen hiomme kokonaisuuden priimaksi pienintä yksityiskohtaa myöten yhdessä asiakkaan kanssa. Meillä ei kyllästytä muutosten tekemiseen, Paula Ihalainen kertoo.
Huolella suunnitellut ja valmistetut mittatilauskeittiöt kestävät aikaa ja elämää. Korkean laadun takeita ovat tasokkaat materiaalit ja se, että jokainen työvaihe suunnittelusta valmistukseen tapahtuu saman katon alla.
– Keskusteluyhteys suunnittelun ja tuotannon välillä toimii ja oma porukka hoitaa mittaukset ja asennuksen, joten toimitukset sujuvat niin kuin pitääkin, Ihalainen sanoo.
Valikoimassa on valtavasti erilaisia materiaaleja ja ovimalleja. Mukana on perinteisempiä vaihtoehtoja mutta myös mielenkiintoisia uutuustuotteita. Esimerkiksi keittiön tasoissa laminaatin, kiven ja puun rinnalle ovat tulleet vedenkestävät täyslaminaatit ja keraamiset tasot, jotka kestävät kuumaa ja kulutusta kiven tavoin. Ovissa pintansa pitävät helppohoitoinen mdf, päällystetty fino, perinteinen puu ja puuviilu.
Ihalainen muistuttaa, että asiakas saa halutessaan keittiön avaimet käteen -toimituksena. Silloin kokonaisuuteen kuuluvat myös vesikalusteet, kodinkoneet sekä sähkö- ja putkityöt. Keittiöiden lisäksi Puuajatus toimittaa kiintokalusteita kodin kaikkiin tiloihin. Yritys toteuttaa myös saunat asiakkaan toiveiden mukaisesti.

p
Puuajatus Oy

Haapaniementie 17, 70620 Kuopio
ma – pe 8.30 – 16.30
Paula puh. 044 550 0929
JP puh. 044 057 7794
info@puuajatus.fi
www.puuajatus.fi 
Myös Facebookissa ja Instagramissa

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.