Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kesän positiivisin ilmiö

Kuljetus- ja varastointi

Bike Taxi palkittiin marraskuussa Kuopion alueen kauppakamarin Parasta palvelua -palkinnolla. Yritys sai yleisöltä äänivyöryn ja myös lopullisen päätöksen tehnyt palveluvaliokunta arvosti hauskaa, helppoa ja ekologista palvelua.

Tulevaan kesään Bike Taxi lähtee 11 pyörän voimin, lisäksi kaksi pyörää tekee tavarakuljetuksia. Yrittäjä Miika Keihänen kertoo, että palkitsemisen jälkeen viidenteen Bike Taxi -kesään lähdetään erityisellä innolla.
- Saatu tunnustus tuntui hienolta ja tsemppaa todella paljon. En olisi osannut alussa kuvitella, kuinka hyvin kuopiolaiset ottavat meidät vastaan.
Juuri asiakaspalvelu on Bike Taxin ykkösasia. Asiakaskuntaan kuuluu paljon myös vanhuksia, joiden kanssa rupatellaan päivän kuulumiset ja tarvittaessa autetaan asiakas ostosten kanssa aina kotiovelle saakka. Pyörät liikennöivät pääsääntöisesti keskusta-alueella 3 - 4 kilometrin säteellä, mutta mahdollisuuksien mukaan tehdään tarvittaessa myös pidempiä ajoja.

Tilaaminen myös sovelluksella

Bike Taxin tilaaminen onnistuu puhelimella, huikkaamalla vapaana oleva pyörä liikenteestä tai pysäkiltä. Keihänen kertoo, että tulevana kesänä keskustan pysäkkejä lisätään. Tulossa on myös mobiilisovellus, jonka kautta tilaaminen onnistuu kätevästi.
- Mobiilisovellus helpottaa pyörän tilaamista ja pyörän lähestymistä voi seurata sovelluksen kautta. Kesän joukkotapahtumissa sovellus auttaa myös silloin kun puhelut eivät pääse perille ja taksin tarvitsijoita on paljon, Keihänen muistuttaa.
Myös pyörien uudet litiumakut ovat pitkäkestoisia ja nopeita vaihtaa, joten tulevana kesänä pyörät liikennöivät entistä ahkerammin ja pidempiä päiviä.

Kiinnostaako Bike Taxi -yrittäjyys?

Bike Taxin toiminta laajenee myös Jyväskylään. Jalkautuminen muihinkin kaupunkeihin on mahdollista.
- Etsimme kiinnostuneita yrittäjiä eri kaupunkeihin, erityisesti Turkuun, Tampereelle ja Ouluun. Toiminnan käynnistäminen onnistuu matalallakin kynnyksellä, joten liikkeelle voi lähteä myös pienimuotoisesti. Jos kiinnostaa, niin ota yhteyttä, Keihänen kannustaa.

p
Bike Taxi

puh. 050 363 4793
www.biketaxi.fi
Facebookissa Bike Taxi Kuopio
Instagramissa biketaxikpo

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.