Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kesän yritystapahtumat onnistuvat Albatrossissa

NYT

Kuin viimeistä kesäpäivää – Albatrossissa! 

Kesän yritystapahtumat onnistuvat Albatrossissa.

Pakkasesta ja liukkaudesta huolimatta kesä on yllättävän lähellä. Moni yritys suunnittelee jo omaa kesätapahtumaansa. Uudistuvan satama-alueen sydämessä sijaitseva kuopiolaisten kesäravintoloiden ykkönen eli ravintola Albatrossi on haluttu miljöö monenlaisiin juhliin. Varauskalenteri täyttyy keväällä nopeasti. Vararengasravintoloiden myynnistä vastaava Jenni Kulin kertoo, että parhaiden kesäpäivien suhteen nopeus on valttia.

Täyden palvelun yritysbileet Albatrossissa

Yritystapahtuman järjestämisessä on aina omat haasteensa ja siksi sitä ei kannatakaan jättää viime tippaan. Oma stressi on helppo minimoida, kun homman ulkoistaa ammattilaisten hoidettavaksi hyvissä ajoin paikkaa ja ohjelmaa myöten. Albatrossissa järjestämme hauskoja teemabileitä henkilöstölle tai autamme hurmaamaan asiakkaat. Huolehdimme ohjelmasta, ruoasta ja viihtymisestä, hyviä vaihtoehtoja ja valmiiksi testattuja paketteja löytyy joka lähtöön, Jenni kertoo.

Firman väki, asiakkaat ja Suomen kärkiartistit!

Albatrossin yritystapahtumiin löytyvät teemaan sopiva elävä musiikki tai DJ:n palvelut, stand up -artisteja tai aina suosittu karaoke. Erilaiset teemabileet ovat nekin yhä suositumpia ja esimerkiksi prosecco- tai olutjoogaa kannattaa kokeilla.

Olipa kattaus millainen tahansa, me hoidamme tapahtuman avaimet käteen -periaatteella, yrityksen tehtäväksi jää ainoastaan kutsua vieraat paikalle. Unohtumattoman tapahtuman taltioi tarvittaessa ammattikuvaajamme. Kamerat voi jättää kotiin ja keskittyä nauttimaan hyvästä seurasta ja laatuohjelmasta, Jenni lupaa.

Yritystapahtumat stressittömästi Albatrossissa.

Albatrossin hulppeissa tiloissa on asiakaspaikkoja karaokebaarissa 120, discossa 380 ja terassilla 500. Albatrossin tilat sopivat todella monenlaisiin tapahtumiin, olipa juhlaväkeä koolla viisikymmentä tai tuhat.

Albatrossi on kesäbileiden ykkönen.

p
Vararengasravintolat

Lisätiedot ja varaukset:

myynti@vrr.fi
Jenni Kulin
puh. 040 025 1472
www.vrr.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.