Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kestävää kiiltoa jo viisi vuotta

Autot, veneet ja moottoripyörät, Korjaukset ja huollot

Laura ja Lotta pistivät maasturin kiiltävään kuntoon pitkäksi aikaa.

Auto Hohde on auton puhdistuksen ja suojauksen erikoisosaaja Kauppapaikka Birgerissä. Yritys täytti elokuussa jo viisi vuotta ja monipuolistaa edelleen palveluvalikoimaansa.

Yrittäjä Jenny Koponen kertoo, että viidessä vuodessa työn laadun ja asiakaspalvelun merkitys on koko ajan kasvanut. Asiakkaiden tarpeiden kuunteleminen on myös todella tärkeää.
– Käytössä ovat aina alan parhaat kemikaalit ja työmenetelmät. Käytössämme ovat olleet jo pitkään Trans Clean ja Koch Chemie -huipputuotteet. Uusimpana olemme ottaneet käyttöön Inno Ceramic 2000 UHTFT keraamisen maalipinnan suojapinnoitteen. Lämpötilanvaihtelut, kura, loska ja talvella maantiesuola kuluttavat maalipintaa. Ultra Hard Thin Film -teknologia mahdollistaa kovan ja maalipintaa erinomaisesti suojaavan pinnan. Käsittelylle saa kolmen vuoden takuun, Jenny kertoo.

Nahkapenkit uudenveroisiksi

Tarjolla ovat palvelut pesusta myllytykseen. Käsittelystä riippuen auton ulkopinta on uudenveroinen jopa vuosia. Yhä useampi haluaa myös sisätilat yhtä hienoon kuntoon. Aina ei perusteellinen puhdistuskaan riitä.
– Tyylikkäät nahkapinnat ovat nekin kuluvia ja likaantuvia. Nyt meillä hoituvat myös korjaukset ja paikkamaalaukset, jolloin kulumat, halkeamat, reiät ja viillot saadaan kuntoon. Colourlockin tuotteet mahdollistavat uskomattomia juttuja, penkit ovat kuin uudet ja edes värieroja ei ole havaittavissa vanhan ja korjatun kohdan välillä, Jenny Koponen lupaa.

Nahka on tyylikäs ja laadukas materiaali, jota voidaan myös korjata ja huoltaa.

p
Auto Hohde
J.Koponen Tmi

Väliköntie 4
70700 Kuopio
puh. 040 589 4890
ma – pe 8 – 16
www.autohohdekoponen.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.