Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Ketterää kuljetuspalvelua

Kuljetus- ja varastointi

 Tatu Leskinen ja Olli Räihä valmiina ajoon.

Kuljetus T.Leskinen on kuopiolainen kuljetusliike, jonka monipuolinen kalusto ja ammattitaitoinen henkilökunta hoitaa ripeästi niin muutot kuin pikarahtipalvelutkin.

Kuljetus T.Leskinen on perustettu vuonna 2007 Maaningalla. Yritys on kasvanut tasaiseen tahtiin ja nyt ajossa on jo kymmenen autoa, joista yhdeksän on kuorma-autoja ja yksi kompakti pakettiauto. Kuormatilan pituudet ovat 7,5 – 8,5 m kylkiaukeavilla koreilla, korilämmittimillä ja perälaudoilla. Neljä autoa on varustettu kontinvaihtovarustein ja vetokidalla. Pakettiauton tilavuus on 13 kuutiota. Käytössä on myös iso perävaunu, josta löytyy kylmäkone, alle taittuva perälauta sekä koko sivun aukeava kori. Täyspitkän yhdistelmän ja muun kaluston pitää liikkeessä neljätoista kuljettajaa.

Pikarahti ajoissa perille

Tiukasti kilpaillulla kuljetusalalla joustavat aikataulut ja nopeat startit ovat arvossaan. Yrittäjä Tatu Leskinen kertoo ajanmukaisen kaluston ja osaavan henkilöstön takaavan ketterät kuljetukset kiperälläkin aikataululla.
– Palveluihimme kuuluvat kuriiri- ja pikarahtipalvelut sekä kappaletavarakuljetukset. Oli kyseessä pieni tai iso lähetys, se toimitetaan luotettavasti ja ajallaan perille. Liikkeelle lähtö tapahtuu tarpeen mukaan todella nopeasti eli pääsääntöisesti tunnin päästä puhelusta ollaan jo menossa hyvän matkaa. Meidän puoleemme käännytään, kun hitaammat vaihtoehdot on jo poissuljettu, Leskinen kertoo ja muistuttaa myös muuttojen sujuvan saumattomasti.

Muutot kokonaispalveluna

– Muuttokuormat siirtyvät paikasta toiseen sopivalla kalustolla, olipa kyseessä yritys tai yksityistalous. Tarvittaessa meiltä löytyy myös kantomies- ja pakkauspalvelu ja muutossa todella tarpeelliset jämäkät muuttolaatikotkin kuuluvat palveluihimme. Muutossa kertyy paljon turhaakin, me hoidamme tarvittaessa myös kaatopaikkakuormat samalla kertaa. Muuttohommat tehdään joustavalla ja asiakasystävällisellä otteella, sillä tarvittaessa kokoamme ja asennamme pienet kalusteetkin. Kuljetus- ja muuttopalveluille tarjoamme kilpailukykyiset hinnat, vankan ammattitaidon sekä erittäin joustavat aikataulut, Tatu Leskinen lupaa.

Tatu Leskisen työpaikka ja konttori on kuormurin tai pakettiauton ohjaamossa.

p

Kuljetus T. Leskinen

puh. 040 765 5768
www.kuljetustleskinen.fi
Facebookissa Kuljetus T.Leskinen

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.