Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kiviviilu antaa uutta sisustusilmettä

Rakentaminen ja remontointi

Luonnonkivestä tehdystä kiviviilusta saa näyttäviä pintoja niin seiniin kuin vaikkapa kaareviin pintoihin ja kalusteisiin.

Asunnon remontoijalle tai sisustajalle on tarjolla monipuolisia tuotteita, joilla asunnon sisätilojen ilmettä saadaan aiempaa tyylikkäämmäksi. MP-Decoration Ay tuo maahan ja asentaa kiviviilua, tekee viimeistelyjä CimentArt-mikrosementillä ja asentaa perinteisiä seinä- ja lattialaattoja.

Kiviviilu on taipuisa pinnoitusmateriaali, joka on valmistettu aidosta luonnonkivestä. Taustamateriaalina on lasikuitu. Aito kiven pinta ja kiven erilaiset värit tekevät jokaisesta viilusta erilaisen.
– Kiviviilu sopii erityisen hyvin sellaisiin kohteisiin, joissa luonnollinen kiven ulkonäkö halutaan saada aikaan kevyellä materiaalilla, yrittäjä Miika Parviainen MP-Decoration Ay:stä esittelee.
– Kiviviilu soveltuu hyvin myös korjauskohteisiin. Sitä voidaan käyttää myös sellaisissa sisustuskohteissa, jossa raskasta kiveä ei ole järkevää käyttää, kuten esimerkiksi kalusteissa.
Kiviviilu on persoonallinen sisustuselementti esimerkiksi sisäseinissä, kaarevilla pinnoilla, keittiökaapistojen välitiloissa tai ulkona talojen ulkoseinissä ja sokkeleissa.
Parviaisen mukaan kiviviilua voidaan työstää kuten laminaattia tai vaneria. Taustamateriaaliksi soveltuu esimerkiksi puu, mdf, lastulevy tai kipsilevy. Viilu voidaan käsitellä likaa ja roiskeita vastaan suoja-aineella.

Mikrosementtiä ja laatoituksia

– Perinteiset pinnoitustyöt, kuten laatoitukset ja maalaukset, kuuluvat osaamisalueeseemme. Teemme myös mikrosementti- ja sementtipinnoitteita uusiin ja vanhoihin kohteisiin ja tarjoamme näiden materiaalien koulutusta, MP-Decoration Ay:n toinen yrittäjä Sirpa Savolainen kertoo.
Mikrosementti on korkealaatuinen, monikäyttöinen ja tiivis pinnoite, jota voidaan käyttää lähes kaikille pinnoille. Pinnoite on sileä ja saumaton ja se on erittäin helppo pitää puhtaana. Käyttökohteita ovat esimerkiksi seinät, lattiat, märkätilat, keittiön tasot ja välitilat.

p

MP-Decoration Ay
Pyöreisjärventie 268, 71910 Alapitkä
Sirpa Savolainen
puh. 044 345 7949
sisarukset78@gmail.com
Miika Parviainen
puh. 045 694 2800
miikajparviainen@gmail.com

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.