Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Monipuolinen RTV Puijon Värin tapettiosasto tarjoaa vaihtoehtoja joka makuun. Laura Rönkkö kertoo, että valikoimassa on paljon saksalaisen Raschin tapetteja, joita RTV maahantuo.

Jos mietit kodin pintaremonttia tai olet sisustamassa uutta kotia, ota suunnaksi RTV Puijon Väri Tehdaskadulla.

Puijon Väri on kodin rakentajan, remontoijan ja sisustajan luottokumppani. Myymälässä on valtavat valikoimat tapetteja, lattiapäällysteitä, maaleja sekä muita materiaaleja ja tarvikkeita kodin sisustamiseen. Vaihtoehtoihin on helppo tutustua, sillä tuotteet ovat hyvin ja selkeästi esillä.
Myös palvelu pelaa esimerkillisesti. Osaava henkilökunta neuvoo materiaalien valinnassa, tekee sisustussuunnitelmia kodin tiloihin sekä antaa kullanarvoisia vinkkejä asennukseen. Ja jos itse tekeminen arastuttaa, avuksi rientää Puijon Värin oma remonttimies Juha Ollikainen.

Värit ja kuviot tulivat tapetteihin

Puijon Värin tapettiosastolta löytyy jokaiselle jotakin. On lasikuitu- ja tasoitetapettia, perinteistä vetytettävää tapettia sekä non-woven-tyyppistä tapettia, joka on erittäin helppo asentaa.
– Meiltä saa suoraan hyllystä satoja erilaisia tapetteja. Lisäksi on tuhansia tilattavia malleja, jotka saadaan asiakkaalla tosi lyhyessä ajassa, jopa parissa päivässä, ja ilman toimituskuluja, Laura Rönkkö sanoo.
Rönkön mukaan tapettiosastolla näkyy nyt tyylejä laidasta laitaan. Hillitty skandinaavisuus harmaan, beigen ja valkoisen sävyineen on ollut pitkään sisustajien suosiossa ja pitää edelleen pintansa.
Tämän rinnalle ovat tulleet muun muassa rouheat betonijäljitelmät, luonnonläheiset puukuosit, kookkaat kukkakuviot ja rohkeat värit. Rönkkö on huomannut, että asiakkaat myös uskaltavat ottaa kotiinsa voimakkaitakin värejä ja isoja kuoseja.
– Sisustuksessa kannattaa lähteä siitä, mistä itse tykkää, ja tehdä kodista oman näköinen paikka, jossa viihtyy itse. Autamme asiakasta valitsemaan omaan tyyliin sopivat tapetit ja tarvittaessa käymme paikan päällä asiakkaan kotonakin.

Vinyylilankku on varma valinta

Lattian valinnassa huomio kiinnittyy paitsi ulkonäköön myös käytännöllisyyteen. Kodin eteisessä lattian on hyvä kestää kosteutta, lastenhuoneessa lattia ei saa loukkaantua vauhdikkaistakaan leikeistä. Oleskelutiloissa painottuu enemmän mukavuus.
Puijon Väristä saa asiantuntevaa apua oikean lattiapäällysteen valintaan. Kari Hiekkaranta kertoo, että vinyylilankku on noussut suomalaisissa kodeissa ehdottomaksi suosikiksi ohi laminaatin.
– Lattioissa trendit vaihtuvat hitaammin kuin esimerkiksi tapettipuolella. Vaikka vinyylilankku on noussut ykköseksi, laminaattiakin menee edelleen, samoin muovimattoa.
Vinyylilankun suosio perustuu sen ominaisuuksiin: se on helppohoitoinen, jalan alla lämmin ja hyvin kosteutta kestävä. Materiaali sopii kaikkiin kodin kuiviin tiloihin, ja kuoseja on saatavana puujäljitelmistä klinkkerikuvioihin.
Vinyylilankun ja laminaatin väliin asettuu vinyylikorkki, joka on jämäkkä, kestävä ja lämmin materiaali mutta ei tykkää kosteudesta.
Niin ikään aidolla puuparketilla ja laattalattialla on omat kannattajansa. Parketti sopii parhaiten tilaan, jossa lattiaan ei kohdistu kovaa rasitusta. Laattalattia on puolestaan huoleton valinta erityisesti keittiöihin, eteisiin ja kodinhoitotiloihin. Hiekkaranta suosittaa laattalattian alle aina lattialämmitystä.

RTV:n Lamella-mallistosta löytyy lattia kodin joka tilaan. Kari Hiekkarannan mukaan monikäyttöinen ja helppohoitoinen vinyylilankku on tämän päivän sana.
p
RTV Itä-Suomi

Puijon Väri
Tehdaskatu 8, 70620 Kuopio
puh. 017 550 2600
RTV Varkaus
Käsityökatu 31, 78210 Varkaus
puh. 017 368 4040
RTV Iisalmi
Karjalankatu 36, 74120 Iisalmi
puh. 017 550 2670
RTV Joensuu
Kuurnankatu 2, 80100 Joensuu
puh. 013 510 5600
www.rtv.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.