Kai ja Merja Ranta-Pereen yrittäjäsyksy on ollut vauhdikas.

Putkiremontti, vesivahinko tai työmatkat kaupungissa ovat hyviä syitä valita joustava majoitus hotellin ja vuokra-asunnon väliltä. Kotimaailma tarjoaa laadukasta ja kustannustehokasta huoneistomajoitusta myös Kuopiossa.

Kotimaailma on tarjonnut huoneistomajoitusta Kuopiossa viime vuoden syyskuusta lähtien. Tarjolla on 26 kalustettua ja hyvin varustettua asuntoa. Kuopion asunnot sijaitsevat kaikki keskustassa, kauimpana torista on Niiralan Valkeisenkadulla sijaitseva asunto. Yrittäjä Kai Ranta-Pere kertoo majoitusmuodon herättäneen heti alusta lähtien Kuopiossakin voimakasta kiinnostusta.
– Tänä syksynä majoitustapa on lyönyt lopullisesti läpi. Esimerkiksi työnsä vuoksi paljon matkustavat ja perhematkailijat arvostavat majoituksen kodikkuutta ja väljiä tiloja. Hintakin on todella kilpailukykyinen hotelleihin verrattuna, yöpyminen on sitä edullisempaa mitä pidempään majoittuu, Ranta-Pere toteaa.

Joustavaa asumista ydinkeskustassa

Kotimaailma yhdistää modernilla tavalla hotelliasumisen helppouden ja vuokra-asunnon kodikkuuden. Joustava majoitusmuoto on ihanteellinen monenlaisille asiakasryhmille.
– Rakennusprojekteissa työväki käyttää Kotimaailmaa paljon, kuten myös monet yritysjohtajat jotka vakituisesti asuvat muualla mutta käyvät Kuopiossa firman asioissa. Vesivahinko tai putkiremontti aiheuttaa varakodin tarpeen koko perheelle ja toki myös matkailijat arvostavat kodikasta tapaa majoittua Kuopiossa. Asuntojen varustelu ja siisteys ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita, kuten myös kodinomaisuuteen kuuluva persoonallinen ja tyylikäs sisustus, Kai ja Merja Ranta-Pere kertovat.

 

 

p

Kotimaailma
Kasarmikatu 1, 70100 Kuopio
puh. 050 377 6668
Avoinna arkisin 10 – 17, muina
aikoina sopimuksen mukaan
kuopio@kotimaailma.com
www.kotimaailma.com