Virtuaalimaailma Warpissa viihtyvät kaikenikäiset, Jani Peräkylä, Sami Nevalainen ja Ismo Apell kertovat.

Virtuaalielämyksiä ja -pelejä tarjoava Virtuaalimaailma Warppi avasi ovensa toukokuussa aivan kaupungintalon vieressä. Uusinta tekniikkaa hyödyntävä elämyskeskus tarjoaa elämyksiä kaiken ikäisille.

Haluaisitko seikkailla sademetsässä tai merenalaisessa maailmassa? Ehkä haluaisit ihailla maisemia pilvenpiirtäjän katolta tai kiivetä Mount Everestille? Tai pelata viihde-, toiminta- tai kauhupelejä yhdessä kaverin kanssa? Nyt tämä kaikki onnistuu Kuopion keskustassa, Virtuaalimaailma Warpissa. Samankaltaisia pelikeskuksia on avattu aivan viime aikoina maan suurimpiin kaupunkeihin ja nyt myös Kuopioon.
– Käytössämme on Springboard VR -valikko ja keväällä koko maailmassa lanseeratut HTC Vive Pro -virtuaalilasit, jotka ovat parhaat, mitä tällä hetkellä saatavissa on. Tämä mahdollistaa taatusti mieleenpainuvan elämyksen, Sami Nevalainen kertoo.
Tekniikka vastaa koviinkin pelivaatimuksiin, mutta on toisaalta myös helppo käyttää ja aloittelijaystävällinen, joten kaikenikäisten kannattaa tulla rohkeasti kokeilemaan.
– Pelivalikoima on laaja ja se elää kysynnän mukaan. Joukosta löytyy niin toimintaa ja jännitystä kuin rauhallisempiakin vaihtoehtoja. Warpissa pelaaminen saa aivan uuden ulottuvuuden, mutta toisaalta virtuaalimaailmojen parissa viihtyvät itsenikin kaltaiset, jotka eivät pelaamisesta välitä, Ismo Apell muistuttaa.

Tule pelaamaan porukalla

Warpissa on kuusi pelipistettä, johon voi tulla pelaamaan joko yksin tai pienellä porukalla. Halutessaan koko Warpin voi myös varata omaan käyttöön.
– Tunnin pelaaminen maksaa 36 euroa. Ajan voi käyttää itsekseen tai jakaa sen vaikka kolmen henkilön kesken. Hinta sisältää myös opastuksen pelin pariin, sekä kahvit tarjotaan, tottakai.
Paikalle voi tulla suoraan kadulta tai varaamalla pelihuoneen etukäteen. Varsinkin isommalla porukalla aika kannattaa varata, jotta kaikki mahtuvat mukaan. Warpin tilat yksityiskäyttöön saa omalle seurueelleen edullisesti, ensimmäinen tunti 260 € ja tiloihin mahtuu noin 20 henkilöä.
Tarvittaessa virtuaalielämykset voidaan tuoda yksityistilaisuuteen myös vaikkapa omaan olohuoneeseen, tilauksen hinta riippuu siitä, kuinka suuresta juhlaväestä on kysymys ja miten laajasti he haluavat tutkia virtuaalitodellisuutta.

p

Virtuaalimaailma
Warppi 

Ajurinkatu 16, 70110 Kuopio
Viihdekeskus Minna

Infoa peleistä ja elämyksistä
Warpin aukioloaikoina
044 308 4087
Sami Nevalainen, Yrittäjä

Ryhmä- ja juhlavaraukset
ma-pe klo 9-17
040 098 2610
Iitu Apell, Asiakkuuspäällikkö

www.warppi.fi 
Myös Facebookissa