Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kokeneet ja ketterät

Asiantuntijapalvelut

Pohjois-Savon TE-toimiston asiantuntijat ovat valmiina polkaisemaan pyörät pyörimään!

Kun Pohjois-Savon TE-toimiston asiantuntijat jalkautuvat yrityksiin, asialla ovat alansa todelliset ammattilaiset. Vertaansa vailla oleva alue-, toimiala- ja yritystuntemus antavat työskentelylle vankan pohjan, mutta ajan hengessä oleminen ja innovatiivinen kokeilukulttuuri ovat yhtä lailla tärkeitä laadun takeita.

Pohjois-Savon TE-toimisto toimii kaikkiaan 18 kunnan alueella. TE-toimisto on maakunnallinen vahva toimija, jolla on tuntemusta ja näkemystä koko maakunnan tilanteesta. Toisaalta arki on tiukasti kiinni yritysrajapinnassa. Jokaisella kunnalla on TE-toimistosta omat yritysasiantuntijat ja yhteistyö eri toimijoiden välillä on tiivistä ja joustavaa. Tämä takaa sen, että alueelliset ja toimialakohtaiset erityispiirteet tunnetaan ja tunnistetaan.
– Meillä on vahva aluetuntemus niin koko maakunnasta kuin sen osista, lisäksi tunnemme alueen yritykset, eri toimialat sekä kumppanuusverkostot. Kun yritysasiantuntijamme vierailevat yrityksissä, he tekevät kokonaisvaltaisen tilannekatsauksen ja ohjaavat tar­peen mukaan joko TE-toimiston tai kump­paneidemme palvelujen piiriin. Olennaista on, että yrityksen haaste tulee ratkaistuksi ja tarve täytetyksi, työnvälitys- ja yrityspalvelujen palvelujohtaja Salla Rönkkö kertoo

Helposti lähestyttävät palvelut

Erityinen vahvuus onkin juuri siinä, että asiantuntijat jalkautuvat yrityksiin. Vuosittain tehdään noin 1500 yrityskäyntiä. Tärkeää on myös se, että yhteydenotto ja yhteydenpito on yrityksille tehty helpoksi.
– Yritykset kaipaavat henkilöä, jonka kanssa asioita hoidetaan ja jonka kanssa muodostuu luottamuksellinen asiakassuhde. Tämän vuoksi meillä on toimiala- ja aluevastuut sekä selkeät yhteydenottotiedot asiantuntijoillemme. Lisäksi Pohjois-Savon yrityspalvelunumero palvelee yrityksiä kaikissa kysymyksissä.
Asiakastyytyväisyyttä seurataan jatkuvasti tyytyväisyyskyselyillä, koska arvioimalla omaa toimintaa, voidaan palveluita kehittää palvelemaan asiakkaiden tarpeita paremmin. Erityisesti kiitosta on tullut asiantuntijuudesta, yrittäjänäkemyksestä, luotettavuudesta, paikallistuntemuksesta, nopeudesta ja moderniudesta.

TE-toimistossa elää kokeilukulttuuri

Pohjois-Savon TE-toimisto tunnetaan innovatiivisesta työotteestaan. Rönkkö kertookin, että toimintaa kehitetään jatkuvasti miettien, miten modernin ajan haasteisiin pystytään parhaiten vastaamaan.
– Toiminnassamme kannustetaan innovatiivisuuteen ja luoviin tapoihin löytää ratkaisuja. Asiakkaat ja tarpeet ovat hyvin erilaisia, ja niihin ratkaisuja etsitään yhdessä, erilaista asiantuntijuutta hyödyntäen. Meillä elää kokeilukulttuuri: etsimme ja kokeilemme asiakaslähtöisiä toimintatapoja. Palvelujen kehittäminen on jatkuvaa, ja paras lopputulos syntyy asiakkaita kuuntelemalla, Rönkkö kuvailee.

p
Pohjois-Savon
TE-palvelut

Yrityspalvelut
p. 0295 043 502

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.