Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Koko jengi koossa taas

Autot, veneet ja moottoripyörät

Auto Hohteen naisenergiaa! Vasemmalta Laura, Jenny, Nanna ja Emma.

Auto Hohteen henkilökunta on taas täysivahvuinen kun yrittäjä Jenny Koponen palasi kesäkuussa töihin äitiys- ja vanhempainvapaalta.
– Kotona oli mukavaa, mutta on kyllä kiva tulla taas töihin! Asiakkaita on ollut jo ikävä, sillä tykkään asiakaspalvelusta niin paljon. Parasta on, kun saa luovuttaa asiak-
kaalle valmiin auton, Jenny kertoo.
Auto Hohde J. Koponen on täyden palvelun autopuhdistusyritys, joka pesee ja puhdistaa ajoneuvot niin sisältä kuin ulkoa. Tämän lisäksi palveluihin kuuluvat autojen vahaukset sekä kestopinnoitteet laadukkailla tuotteilla toteutettuina.
– Teemme myös myllytyksiä eli maalipinnan koneellisen kiillotuksen. Ajan myötä maalipintaan tulleet naarmut saadaan myllytyksessä hävitettyä ja haalistuneen maalipinnan kiilto palautuu uudenveroiseksi.

Nahkasisustat uuteen uskoon

Uusimpana palveluna Auto Hohteella tehdään myös nahkamaalausta. Maalaamisella saadaan nahkaistuimista piiloon muun muassa pienet reiät, kulumat ja raapimajäljet. Myös nahkainen, kulunut ratti voidaan maalata laadukkailla Colourlockin tuotteilla. Jos maalauksen tarvetta ei ole, on hyvä muistaa myös nahkaverhoilujen kunnollinen puhdistus aika ajoin.
– Lopputuloksen viimeistelevät kunnolliset nahkanhoitoaineet, Jenny muistuttaa.

p
Auto Hohde
J.Koponen Tmi

Väliköntie 4, 70700 Kuopio
puh. 040 589 4890
ma – pe 8 – 16
www.autohohdekoponen.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.