Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Koko kansan kahvio

Koulutus, Ravintolapalvelut

Tara Makkonen ja palveluesimies Jenny Lindi tarkistavat että pöydissä on kaikki lounasta varten paikoillaan.

Palvelualan Opisto Kuopio on Pohjois-Savon vanhin ammatillinen oppilaitos. Perinteikäs kuopiolainen oppilaitos on yhä halutumpi, tulevaisuuden osaajien kouluttaja. PAOKin aulakahvio on paitsi hyvä oppimisympäristö opiskelijoille, myös todella monipuolinen kahvilamyymälä kaikenikäisille asiakkaille.

Palvelualan Opiston aulassa osoitteessa Asemakatu 4 palvelee myös tilava aulakahvio. Monipuolisen ja aina tuoreista raaka-aineista omassa keittiössä tehdyn lounaan lisäksi kahvilan tiskiltä löytyvät niin kahvipöydän herkut kuin suolaiset pikkupurtavatkin.

Koko perheen kahvila

Palveluesimies Jenny Lindi kertoo monipuolisen kahvilamyymälän palveluista, jotka on suunniteltu kaikille kaupunkilaisille ja Kuopiossa vieraileville.
– Sijaintimme on otollinen kaikenlaisille asiakasryhmille, esimerkiksi lapsiperheet poikkeavat meille näppärästi viereiseen leikkipuistoon tehdyn puuharetken päätteeksi. Lähikortteleiden työpaikoilta meillä käydään niin kahvilla kuin lounaallakin ja olemme muodostuneet myös monen seniorin vakiopaikaksi. Meillä näkee mainion läpileikkauksen lupsakkaasta kuopiolaisesta elämänmenosta, Lindi kertoo hymyillen.

Oppimista laatu ja tuoreus edellä

PAOKin aulakahvio ja kahvilamyymälä on myös erinomainen oppimisympäristö. Opiskelijat ovat ruonlaitossa mukana ja valmistavat suunnitellun lounaslistan mukaisia annoksia ja tilausruokia.
– Teemme säilöntäaineetonta kotiruokaa tuoreista raaka-aineista ja annokset on suunniteltu ja valmistettu nimenomaan tähän myyntipisteeseen. Lounasvaihtoehdoista löytyy päivittäin salaattivaihtoehto ja kolmen ruokalajin ruokaisa lounas. Opiskelijat valmistavat myytävät tuotteet, raaka-aineiden tuoreus ja laatu ovat meille ensiarvoisen tärkeitä asioita jo opetuksenkin näkökulmasta, Lindi kertoo.

Näppärät valmisruoat kiireiseen arkeen

Ruoanlaiton osalta hektistä arkea voi helpottaa noutamalla valmiit ruoat kahvilamyymälästä.
– Tarjolla on todella kilpailukykyinen vaihtoehto markettien valmisruoille. Valmiiksi pakatut lounasannokset on tehty samaan tapaan omassa keittiössä tuoreista raaka-aineista kuten muutkin lounaat. Lounasta toki nautitaan paljon myös tässä viihtyisässä kahvilassakin ja meiltä voit myös tilata herkut niin juhlaan kuin vapaa-aikaankin, Jenny Lindi muistuttaa.
Palvelualan Opisto Kuopiossa voi suorittaa joustavasti ammatillisia tutkintoja matkailu-, ravitsemis- ja talousalalla lähi-, etä- ja monimuoto-opetuksena. Tutkinnon voi suorittaa myös työpaikalla käytännön työtehtävissä sekä oppisopimuskoulutuksena. Vuosittain PAOKilta valmistuu ammattiin kokkeja, kodinhuoltajia, toimitilahuoltajia, laitoshuoltajia ja henkilökohtaisia avustajia.

Salaattinne, olkaa hyvä!
p
Palvelualan Opisto Kuopio

Asemakatu 4, 70100 Kuopio
puh. 044 035 5623
Kahvilamyymälä avoinna:
ma ja pe 9 – 14, ti – to 9 – 16.15
Lounas: ma – pe 11 – 13
Oppilaitoksen loma-aikoina suljettu.
info@paok.fi
www.paok.fi
www.opintopolku.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.