Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Lohialtaalla käy tänä kesänä vilske kun lohta narrataan urakalla!

Lohimaa sijaitsee Tervossa, kauniin Äyskosken äärellä noin 45 minuutin ajomatkan päässä Kuopiosta. Tarjolla on laadukkaat puitteet lomalaisille, ruokailijoille, kokoustajille, perhejuhliin ja majoittumiseen sekä tietenkin kalastukseen. Yrittäjä Aki Siren kertoo Lohimaan kesänäkymistä iloisella ilmeellä.
– Kesällä Lohimaa on mieluisa kohde kaikenikäisille. Lohialtaamme on taas auki ja sehän on perinteisesti ihan huippujuttu myös lapsille. Saalis on todennäköinen, altaasta nousee komeita vonkaleita. Mikä parasta, itse onkiminen ei maksa mitään ja tarvittavat välineet löytyvät paikan päältä. Maksu on vain saaliista ja kalat käsitellään halutulla tavalla, vaikkapa savustamalla tai loimuttamalla. Lohialtaalla näkee ne riemukkaimmat tuuletukset, Siren vinkkaa.

Huipputapahtumia ja tähtiartisteja

Paitsi kalastuksen riemuja, tarjoaa Lohimaa myös tapahtumia koko kesäksi. 15. kesäkuuta esiintyy legendaarinen ratikkakuski Aarne Tenkanen, juhannusaattoa tahdittaa Leewings ja juhannuspäivän kantribeatit soittaa Rakkauden Ammattilaiset. Heinäkuun ensimmäisen viikonlopun Raksafestareilla häärivät itse Timo Harjakainen sekä huutokauppakeisari Aki Palsanmäki rouvineen. Elokuun 8. – 11. kokoaa komean joukon upeita prätkiä Lohimaahan Finita 2019 Motorcycle Meeting.

p
Lohimaa

Lohitie 701,
72210 Tervo
puh. 029 193 5070
Myyntipalvelu
puh. 029 193 5071
puh. 0400 573 564
ma – pe klo 9.00-17.00
myynti@lohimaa.fi
www.lohimaa.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.