Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Kokonaisvaltaista koneurakointia 35 vuoden kokemuksella

Erikoisliikkeet

Matti Miettinen on toiminut koneyrittäjänä 35 vuotta, mutta työkokemus toimialalta on paljon sitäkin pidempi.

Koneurakointi Matti Miettinen tuottaa maanrakentamiseen, kuljetukseen ja nostopalveluihin liittyviä palveluita. Yrityksen toiminnasta lähes 90 prosenttia on kokonaisurakointia, laajempikin kokonaisuus on helppo tilata yhden soiton taktiikalla. Yrittäjä Matti Miettinen kertoo palvelukokonaisuuden kehittyneen vuosien varrella urakoiden vaatimusten mukaisesti.
– Urakka tehdään tarkasti suunnitelman mukaan ja aina aikataulussa, olipa asiakkaana suuri rakennusliike, taloyhtiö tai yksityinen omakotiasuja. Tämän toteutuminen vaatii riittävän kaluston ja osaavan henkilöstön sitä käyttämään. Usein on tullut eteen valintatilanne: tilatako alihankkijalta palvelu vai hommata tarvittava kalusto itselle. Pääosin valinta on kallistunut jälkimmäiselle vaihtoehdolle, Miettinen kertoo.

Kattava konekanta ja osaava henkilöstö

Koneurakointi Matti Miettinen työllistää kesäaikaan noin 25 työntekijää ja ympäri vuodenkin keskimäärin 15 osaavaa ammattilaista.
– Monella on firmassa takana jo 10 – 15 vuotta, joka laitteelle kaivinkoneesta kurottajaan ja kuorma-autoon löytyy sopiva kuski. Viime vuosien projekteista hyvä esimerkki maanrakennusurakasta on Haapaniemen Lidl. Tontilla työskenteli yhtä aikaa parhaimmillaan kahdeksan konetta ja kaikki autot olivat ajossa samalla työmaalla. Vastaavia on paljon muitakin, kokonaisurakointi onnistuu haastavissakin kohteissa, Miettinen lupaa.

p
Koneurakointi
Matti Miettinen Oy

Sähkökierto 2, 70900 Toivala
Toimitusjohtaja Matti Miettinen
puh. 0400 275 638
matti.miettinen@koneurakointimattimiettinen.fi
Työnjohtaja Joni Miettinen
puh. 050 382 4307
joni.miettinen@koneurakointimattimiettinen.fi
www.koneurakointimattimiettinen.fi

Share This

Jaa tämä juttu!

Voit jakaa jutun Facebookiin tai Twitteriin.